Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Her er Tone Damlis hotte comeback

- Jeg skjelver litt.

Publisert

Det har vært stille en god stund på musikkfronten fra Tone Damli (28), men torsdag kveld smalt hun til under Vixen Blog Awards.

I en sexy heldrakt og rocka makeup entret hun scenen og fremførte for første gang låta Pinnacle. Slippet var ikke kjent på forhånd, og sangen kom ut natt til fredag.

Se video lenger ned på siden.

Daniel Bratterud sammen med skuespiller Thomas Hayes på rød løper under Vixen Blog Awards.
Daniel Bratterud sammen med skuespiller Thomas Hayes på rød løper under Vixen Blog Awards. Foto: Paul Weaver (NA Bilder)

- Folk kan si hva de vil om drakta til Tone Damli, men dama skal ha kred for at hun tør. Personlig syns jeg det er et modig valg. Fra et rent moterettet perspektiv må jeg si at blondene i seg selv er veldig i vinden, og de aggressive skuldrene glir rett inn i trendbildet som kommer nå i SS17, sier Side3s Stiltips-ansvarlig og moteprofil Daniel Bratterud til Side2.

Les mer om Vixen Blog Awards og se bilder:

Vixen Blog Awards: Sophie Elise er årets blogger

Thomas Hayes får skryt for Vixen Blog Awards-antrekket

- Pinnacle er endelig ute. Jeg er så spent, innmellom skjelver jeg litt og jeg har til og med fått kramper i mellomgulvet. I dag er den ute, min første singel på veldig, veldig lenge, skriver hun på bloggen sin. 

Tidligere har Tone gitt ut seks album. Først ut var Bliss i 2005, før hun fulgte opp med Sweet Fever to år etter. Men siden 2014, hvor Di Første Jul kom ut, har det vært stille på musikkslippet.

Overrasket foran bloggerne

Låta ble fremført foran en fullsatt sal med bloggere, hvor blant andre Sophie Elise ble kåret til årets bloggbusiness og årets blogger.

I forbindelse med comebacket publiserte Tone et humoristisk bilde på Instagram. I gulldrakt. Med øl i hånda. "Muttern er tilbake".

Se video fra Tone Damlis opptreden og Vixen Blog Awards nedenfor:

View this post on Instagram

Muttern er tilbake ✌️

A post shared by Tone Damli (@iamtonedamli) on

(Tone Damli går på scenen cirka 1:22 ut i videoen)

Screen9v2

Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)
Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)
Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)
Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)
Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)
Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Screen9v2

Screen9v2

Screen9v2

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!