Foto: Skjermdump / YouTube

Her er en total oversikt over Kylie Jenners venner i gravidvideoen hennes

Vi vet du lurer!

Publisert

Da Kylie Jenner (20) annonserte at hun hadde blitt mor til lille Stormi på Instagram, la hun samtidig ut videoen «To Our Daughter» på YouTube, som er en slags behind the scenes-film fra graviditeten hun holdt skjult for hele verden i ni måneder. 

Filmen er nå sett over 44 millioner ganger, og har selvfølgelig fått masse oppmerksomhet. 

I videoen får vi blant annet se ultralydundersøkelser fra graviditeten, vi får se Kylie sammen med familien til kjæresten Travis Scott (25) og det vises også små snutter fra den ekstravagante babyshoweren som ble holdt for å feire den lille babyjenta som var på vei. 

Les også: Kylie Jenners datter har fått navnet Stormi

Men hvem er egentlig alle vennene av Kylie som vi i videoen får se snakke om vennskapet til den vordende moren og hvor masse de gleder seg til at Stormi blir født? En av hjernene bak Kylies forsvinning fra sosiale medier, er blant de som dukker opp.

Inspirert av Cosmopolitan, presenterer vi herved de pysjamaskledde vennene til Kylie Jenner for deg her, sånn at du kan fortsette å ha stålkontroll på den utvidede Kardashian-/Jenner-klanen🤰✨💕👶

1. Jordyn Woods

Denne dama trenger kanskje ingen presentasjon, annet enn for de som ikke følger med på Kardashian/Jenners. Jordyn Woods er Kylie Jenners BFF gjennom mange år, og henger sammen med henne i tykt og tynt. De to er stadig vekk å se i hverandres sosiale medie-kanaler, og Jordyn var også nylig en av modellene som promoterte Kanye Wests kommende Yeezy-kolleksjon. 

Les også: Kim Kardashian slo tilbake da en Twitter-bruker kalte henne selvopptatt

2. Victoria Villarroel

Foto: Skjermdump / YouTube

Victoria er Kylie Jenners personlige assistent. Hennes jobb består blant annet i å drive Kylies sosiale medier-kontoer, ifølge Cosmopolitan. Hun beskrives som hjernen bak den mye omtalte Instagram-forsvinningen hennes de siste månedene. 

Les mer: Kylie Jenner har dekket til magen i ny Calvin Klein-kampanje

Hun har jobbet i Kris Jenners selskap, Jenner Communications, fra 2012 til 2014, før hun i 2015 ble forfremmet til yngstedatterens personlige assistent, ifølge Elite Daily

3. Heather Sanders 

Er en annen av Kylie Jenners nærmeste venner. Hun har gått gravid nærmest parallelt med Kylie de siste månedene og roser nå venninnen opp i skyene for de moderlige egenskapene hennes. Hun driver også en nettbutikk, Sorella, og er sammen med rapperen King Trell. 

Les også: Kendall Jenner slår tilbake etter akne-kritikk

4. Tiffany Sorya

Tiffany var privatlæreren til Kylie Jenner etter at hun og søsteren Kendall sluttet på skole. De har vært venner siden. Tiffany har tidligere beskrevet Kylie som glad i fag hvor hun kunne diskutere ideer, og ikke så fan av fag med svar som kom med to streker under. 

Foto: Skjermdump / YouTube

5. Anastasia Karanikolaou

Alle som følger med på KUWTK, vil nok kjenne igjen influenceren Anastasia, eller @stassiebaby, som hun heter på Instagram. Anastasia er også en av Kylie Jenners eldste venner. 

Les også: Kylie Jenner tok en ansatt i å ta bilde av henne

Og denne: Kylie Jenner viste frem at hun holdt baby Dream på Snapchat, og fansen gikk amok