Underholdning

Her er det første glimtet fra nye «Løvenes Konge»

Se første teaser for nyinnspillingen som kommer i 2019.

Publisert Oppdatert

Fansen jublet av glede da Disney bekreftet at de skulle lage spillefilm av klassikeren «Løvenes Konge» i september 2016.

Nå, drøye to år senere, har selskapet sluppet den første offisielle teasertraileren til nyinnspillingen av den populære animasjonsfilmen fra 1994 - og det ser lovende ut.

Se klipp øverst i saken!

Til forskjell fra andre Disney-remakes, eksempelvis «Maleficent», ser det ut til at selskapet denne gangen har holdt seg mer tro til den originale filmen. De som har sett 1994-versjonen vil allerede i teaseren kunne kjenne igjen flere scener som er så og si identiske.

Disney har de siste årene gjort suksesser med flere av sine såkalte «live action»-remakes av de gode, gamle Disney-klassikerne. I gjenskapningene bruker selskapet CGI-animasjon, som gir svært realistiske bilder, og som skiller nyinnspillingene fra de originale, tegnede filmene.

Det er Donald Glover (35) som har hovedkarakter Simbas stemme. Selveste Beyoncé (37) vil være Nalas stemme, og James Earl Jones (87) gjør comeback som stemmen til Mufasa. Seth Rogen (36) har stemmen til Pumbaa.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!