Det er spesielt én forlovelsesring som har vært ekstremt populær på Pinterest det siste året. Illustrasjonsfoto.
Det er spesielt én forlovelsesring som har vært ekstremt populær på Pinterest det siste året. Illustrasjonsfoto. Foto: iStock

Her er den aller mest populære forlovelsesringen på Pinterest

Kanskje den til og med er verdens mest populære akkurat nå?

Publisert

Når det kommer til forlovelsesringer, er det nok mange som får litt noia av tanken på at de skal velge et smykke de forhåpentligvis skal gå med resten av livet.

I sånne tilfeller liker vi i Side2 å ty til Pinterest. Der får man liksom oversikt over alt som finnes der ute.  Men det er ikke bare en perfekt plattform å holde styring på all inspoen din. 

Les også: Gode tips til hvordan du handler brudekjole på budsjett

Du kan også følge med på hva som trender akkurat nå ved å sjekke hvor mange ganger et bilde, eller en pin som det egentlig heter, har blitt repostet. 

Og skal man tro antall repinninger, ser ut til å være ganske bred enighet blant brukerne av Pinterest om hvilken forlovelsesring som er den fineste. 

Nemlig denne: 

Den vakre lille saken har blitt repinnet - hold deg fast - nesten 104.000 ganger, og er dermed Pinterests mest popuære forlovelsesring noensinne. 

Ringen har en diamant på 1,22 karat og er av roségull, er laget i Art deco-stil. I tillegg har den en separat rad med små diamanter under. 

Les også: De aller, aller søteste forlovelsesbildene

Ifølge Daily Mail, som faktisk går så langt som å kalle ringen «verdens mest populære», er bildet av forlovelsesringen lastet opp av eieren selv, Sylvia Billone. 

Sylvia avslører overfor Daily Mail at hun fikk den spesiallaget, og at hun faktisk selv hang rundt på Pinterest og samlet inspo fra andre forlovelsesringer. 

Prisen vil hun ikke avsløre. 

Les også: Dette er de mest populære låtene i norske utdrikningslag

Og denne: Hvor mye er det vanlig å gi i bryllupsgave?

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!