Her er det første bildet av årets deltakere i Paradise Hotel.
Her er det første bildet av årets deltakere i Paradise Hotel. Foto: Styling/foto: Lillian Aasebø/Rune Bendiksen

Her er deltakerne i Paradise Hotel 2018

De første bildene av deltakerne i jubileumssesongen av Paradise Hotel er offfentliggjort!

Publisert

Mandag ble bildene av de ti første deltakerne som sjekker inn på Paradise Hotel 2018 offentliggjort. 

Julie Grindbakken (21)

Foto: Pressefoto

Julie Grindbakken (21) kommer fra Kristiansand og beskriver seg selv som en blid og impulsiv jente. Hun snurrer folk rundt lillefingeren, men blir på samme tid fort forelsket. 

Cathrine Ingebretsen (20)

Foto: Pressefoto

Cathrine Ingebretsen er 20 år og kommer fra Vennesla. Hun sier selv hun kan oppfattes som høylytt og hun klarer heller ikke gi seg i en diskusjon uten å vinne. 

Ine Yri (21)

Foto: Pressefoto

21 år gamle Ine Yri kommer fra Bergen og har ett mål med deltakelsen i Paradise Hotel - nemlig å vinne. Hun studerer pedagogikk og jobber i butikk, men når hun ikke gjør det, rapper hun, spiller gitar og ser på sminketutorials på YouTube. 

Newa Reza (21)

Foto: Pressefoto

Newa Reza er 21 år gammel og kommer fra Oslo. Hun kom til Norge fra Irak da hun var fire år, og jobber som servitør på Olivia. Hun sier hun er med på Paradise Hotel blant annet for å fremme et sunt kroppsideal. 

Thea Enoksen (20)

Thea Enoksen, 20 år fra Stokmarknes.
Thea Enoksen, 20 år fra Stokmarknes. Foto: Pressefoto

Thea Enoksen (20) kommer fra Stokmarknes og jobber på et utested i Bodø. Hun er sta og direkte og irriterer seg over mennesker som mangler selvinnsikt. Thea er sta og gir seg ikke før hun får viljen sin. 

Joakim Karlsen (20)

Foto: Pressefoto

20 år gamle Joakim Karlsen fra Bergen blir beskrevet av vennene sine som positiv, spontan og morsom. Han er også en skikkelig festløve. 

Kristian Jarland (22)

Foto: Pressefoto

Kristian Jarland (22) kommer fra Bergen, er glad i å trene, lage mat og elsker å være sosial. Taktikk og strategitips henter han fra Paradise Hotel-legenden Kristian René. 

Marius Pettersen (21)

Foto: Pressefoto

21-åringen Marius Pettersen fra Mjøndalen beskriver seg selv som Paradise Hotels klovn. Han er imidlertid ikke redd for å si hva han mener, og har massevis av ord og uttrykk som bare han selv forstår. 

Erik Anders Sæter (20)

Foto: Pressefoto

Bodøværingen Erik Anders Sæter (20) er kort og godt med på Pærra for å vinne hele greia, og har et velutviklet konkurranseinnstinkt. Lite konfliktsky og rettferdig er også ord som beskriver Erik Anders. 

Leo (21)

Foto: Pressefoto

Leo, eller Leonard, er på Paradise Hotel for å spille, han elsker dagsfylla og varme strøk. Selv beskriver han seg som en idealist og livsnyter. 

Les også: Pierre Louis har sjekket inn på Paradise Hotel Sverige

Og denne: Nå kan du stemme inn din favorittdeltaker tilbake på Paradise Hotel