Foto: Eric Wolfe (TV3)

Her er de norske Hollywood-fruene

Kommer disse til å sjokkere like mye som svenskene?

Publisert

(SIDE2): De kan alle bli Norges svar på Anna Anka (38). Den svenske Hollywood-fruen har nå lagt verden for sin føtter, med skilsmissebråket hun har med Paul Anka og etter at seertallene på «Svenske Hollywoodfruer» eksploderte på svensk TV i høst.

Playboy, artist og hjemmeværende
Her i Norge har interessen for damene vært stor, og en god oppvarming til den norske versjonen av serien kommer på TV etter at OL er vel overstått.

Onsdag bekreftet TV3 de tre damene som skal pryde «Norske Hollywoodfruer»: Siv Cotton (38), Beatrice Prochazka (38) og Antoinette Kristensen (30).

Den fysiske forskjellen på dem og de svenske er at de norske damene er brunetter, mens svenskene alle er blondiner...Om forskjellen ellers er stor, gjenstår å se.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Antoinette Kristensen
Antoinette, fra Molde, er popartist og satser på en musikkarriere i Hollywood. Hun heter egentlig Anette Haukaas, men skiftet navn da hun startet satsingen som artist for fullt.

Til VG forteller Antoinette at hun håper deltagelsen i dokusåpen vil gi henne en oppsving.

30-åringen begynte å jobbe som modell da hun var 14 år, og har også deltatt i en rekke missekonkurranser. Hun vant tittelen Frøken Norge i 1999, og kom på en god sjetteplass i Miss World samme år. Her hjemme var hun kjæreste med bokser Ole Klemetsen da hun var 16 år.

Senere reiste hun til Hollywood for å jobbe som modell, men nå er det popmusikken hun satser på. I Molde vokste hun opp med Moldejazz, korsang, pop og kirkemusikk. I et intervju med avisa Romsdal sier hun at det har vært en styrke.

- Jeg har lyst å være allsidig og vil ha bredde i musikken min. Jeg kommer fra en musikalsk familie, det hjelper meg, fortalte Antoinette i den forbindelse.

Hun har gjort tre musikkvideoer, og kjendisbloggeren Perez Hilton er stor tilhenger av hennes siste musikkvideo som ble lansert rett før jul. Antoinette samarbeider med to musikkprodusenter og er i gang med enda en musikkvideo.

Hun ferdes i glamorøse Hollywoodkretser og har datet flere kjente skuespillere.

Se hennes musikkvideoer hos 730.no!

Beatrice Prochazka
Beatrice, opprinnelig fra Oslo, er en fremgangsrik kvinne som nyter både karriere- og familieliv i Hollywood.

Beatrice er 38 år og gift med Sean, som har tjent sin formue på eiendom. Sammen har de en datter på fire år, og i tillegg har hun en voksen datter fra et tidligere forhold.

I 1997 var Beatrice den første jenta til å posere naken i den nå nedlagte norske utgaven av Playboy. I den forbindelse møtte den da 26 år gamle Beatrice amerikanske Sean som turnerte med strippegutta Chippendales, og flyttet til USA med ham.

I dag driver hun flere forretninger i Hollywood, der hun selger sine egne kolleksjoner med bikinier og sexy undertøy.

Siv Cotton
Siv, opprinnelig fra Elverum, er en Hollywood-frue i ordets rette forstand. Hun kom til USA som au pair da hun var 17 år, og er i dag gift med en velstående amerikansk mann på 60 år. Sammen har de en datter på åtte år.

Familien bor i et luksuriøst hus i et fasjonabelt og bevoktet boligområde i Hollywood. Siv er nå hjemmeværende husfrue på heltid, men har også tid til å vise seg på Hollywoods hotteste restauranter og utesteder sammen med venninnene sine.

Hun jobber som modell fra tid til annen, og hun har også meldt datteren inn i et modellbyrå.

Foto: Eric Wolfe

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

«Svenske Hollywoodfruer» ser du på TV3 mandager klokken 20.30.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.