KOLLEGER: Stian Blipp og Helene Olafsen har blitt gode venner på kort tid. Her er de under Gullruten-utdelingen tidligere i år.
KOLLEGER: Stian Blipp og Helene Olafsen har blitt gode venner på kort tid. Her er de under Gullruten-utdelingen tidligere i år. Foto: Morten Bendiksen / Her og Nå

Underholdning

Helene Olafsen om å ta over TV 2-flaggskipet: - Kjente at hjertet pumpet skikkelig

Helene Olafsen og Stian Blipp er spente på om de klarer å fenge seere på lik linje som Thomas Numme og Harald Rønneberg. Den ferske duoen er derimot ikke redde for hvordan samarbeidet skal gå!

Publisert Oppdatert

Stian Blipp (28) og Helene Olafsen (28) har for lengst blitt to av TV 2s store stjerner, men hevder begge de ble sjokkerte da de fikk tilbud om å overta kanalens flaggskip «Senkveld» etter Thomas Numme (48) og Harald Rønneberg (44).

– Det er jo som å komme inn og skulle arrangere jul hos noen som har gjort det på sin måte i 15 år allerede, sier duoen om sin nye store oppgave.

– Jeg husker veldig godt da jeg fikk telefonen. Jeg måtte spørre tre ganger om det faktisk betød at det var dette jeg skulle gjøre. Etter tredje gang måtte jeg sette telefonen på vent. Så løp jeg to ganger rundt i stuen, før jeg tok telefonen og svarte: «Det er jo helt fantastisk», sier en opprømt Stian til Her og Nå.

Radarparet blir trolig å se på en rekke røde løpere sammen i tiden som kommer, før de til høsten har premiere på «Senkveld med Stian og Helene». Under Gullruten i Bergen tidligere i år var de selskrevne gjester.

– Jeg kjente at hjertet pumpet skikkelig da jeg ble spurt om dette. Jeg kan ikke skjønne hvilke kvalifikasjoner jeg har. Det er greit med deg for du er jo en moromann som har gjort alt, du er god i alt og har ditt eget show allerede, roser Helene sin nye kollega.

TAR OVER FLAGGSKIPET: Stian Blipp og Helene Olafsen tar i høst over TV 2s flaggskip Senkveld etter Thomas Numme og Harald Rønneberg.
TAR OVER FLAGGSKIPET: Stian Blipp og Helene Olafsen tar i høst over TV 2s flaggskip Senkveld etter Thomas Numme og Harald Rønneberg. Foto: Jan-Petter Dahl, TV 2

– Vi kjenner ikke hverandre så veldig godt fra før, men vi gleder oss til å bli godt kjent. Noen personer har man bare veldig god kjemi med fra begynnelsen av. Og slik er det med oss, fortsetter den tidligere snowboard-stjernen.

Det ikke mer enn et par måneder siden Stian Blipp (28) giftet seg. Samtidig med brylllupet annonserte han og kona Jamina Iversen (30) at de blir foreldre for første gang.

– Det er noen som man møter første gang og føler man kjenner ganske godt. Sånn er det med Jamina. Jeg føler jeg kan betro meg til henne og fortelle henne alle mine innerste hemmeligheter, forteller en strålende opplagt Stian Blipp. Hans gravide kone må imidlertid belage seg på å dele sin nye ektemann med Helene Olafsen en stund fremover.

Senkveld med Helene og Stian har premiere 14. september på TV 2.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!