MØTTE EKSEN: Verken Harry eller Jenna syntes det var spesielt morsomt.
MØTTE EKSEN: Verken Harry eller Jenna syntes det var spesielt morsomt. Foto: V: Max Mumby/Indigo/Getty Images, H: David M. Benett/Getty Images

Underholdning

Møtte tidligere flamme, og stemningen ble superklein

- Harry ignorerte sin eks-flamme totalt.

Publisert

Meghan (37) og Harry (34) stakk til Amsterdam forrige helg og lurte seg unna kongelige plikter for et døgn.

I følge Vanity Fair tilbrakte de tiden med både coctail-sipping og dansing ut i de små timer. Dette er jo vel og bra, men i ettertid har magasinet fått greie på at turen slett ikke gikk så smooth som den skulle. I hvert fall ikke for Harry som måtte glatte over et litt kleint møte da han og Meghan skulle spise lunsj.

Et øyevvitne har beskrevet hendelsesforløpet for Vanity Fair.

Da Meghan og Harry skulle spise lunsj på Soho House, valset de rett inn i lunsjdaten til Harrys tidligere flamme. En flamme han tapte «kampen» om, nemlig skuespiller Jenna Coleman (32), kjent for sin innsats i den britiske science fiction- serien «Doctor Who», såpeserien «Emmerdale» og dramaserien «Victoria».

Harry som jo tidligere var kjent som litt av en skjørtejeger, ble linket til Jenna i 2015, etter at de traff hverandre på en polomatch, omtrent et år før Harry traff Meghan.

I følge en venn av Jenna som Vanity Fair siterer, hadde skuespillerinnen tilbud fra flere attraktive menn på det tidspunktet. Samtidig som Harry prøvde seg, var nemlig også Tom Hughes (32) på ballen, kjent som Jennas kollega fra «Victoria».

- Hun hadde tekstmeldinger og invitasjoner til dates fra dem begge, men valgte å gå for Tom, og de fant virkelig tonen, forteller vennen.

I følge Vanity Fair gikk dette altså ikke upåaktet hen under helgens lunsj. Da Harry og Meghan kom inn i rommet, hilste Harry vennlig på alle utenom Jenna.

Øyevitnet forteller magasinet:

- Harry måtte gå forbi Jenna for å komme til hans og Meghans bord. Jenna så ned i gulvet, og Harry så rett frem, og gjestene kommenterte det hele. Det var ukomfortabelt, men Meghan la ikke merket til det og satt med et stort smil under hele lunsjen.

Nå er jo dette med å møte ekser ikke helt upløyd mark for Harry som jo inviterte to av dem i sitt bryllup.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!