Oppslukt: Harry er rørende opptatt av sin kone og er ikke redd for å vise det offentlig.
Oppslukt: Harry er rørende opptatt av sin kone og er ikke redd for å vise det offentlig. Foto: WPA Pool/Getty Images

Underholdning

Harry klarte ikke slutte å ta på henne

Klappet og strøk på Meghan i ett sett.

Publisert Oppdatert

Det er ingen tvil om at Harry (33) og Meghan (37) er svært forelsket i hverandre. Nylig deltok de på WellChild Awards for å vise sin støtte til alvorlig syke barn og deres foresatte.

Organisasjonen deler hvert år ut ulike priser til barn og unge i ulike aldersgrupper som lever med alvorlig sykdom. I tillegg til pasientene, hedres også helsepersonellet som jobber med dem.

I år fikk de besøk av det populære hertug-paret som var i strålende humør. Meghan brøt kongelig etikette igjen og kom i en lekker mørkeblå dress, enda dronning Elizabeth helst ser at kvinnene bruker kjole eller skjørt. Hun demonstrerer igjen at hun er en selvstendig kvinne som tar egne valg, uavhengig av den noe gammeldagse etiketten.

Paret tok seg tid til å snakke med barna og familiene deres, og det var under et slikt møte at Harrys kjærtegn ble fanget opp av kameraet, skriver Cosmopolitan.

Se bare her:

Dette er virkelig nye toner fra det som ofte omtales som et av verdens mest konservative kongehus.

Harry er ikke den eneste som er forelsket og lykkelig. Da Meghan og Harry deltok på en oppsetning av «Hamilton» nylig, avslørte Meghan hva hun åpenbart pleier å kalle Harry. De to hilste på skuespillerne og takket for forestillingen, da Meghan utbrøt

- Did you see, my love?

For så å utbryte «Wops», mens hun tok seg til brystet, rødmet og lo. Det samme gjorde skuespillerne og Harry, skriver Cosmopolitan.

Sjekk videoen under:

Og som om ikke det er nok, så hadde hun heller ikke på seg strømper, noe som også er en av de (utdaterte) kongelige etikettereglene.

Bildet under er tatt ca fem sekunder etter at Meghan har røpet sitt kallenavn på ektemannen. Vi kan ikke si annet enn at vi rett og slett er litt forelsket i de to.

Rett etterpå: Dette bildet er tatt ca fem sekunder etter at Meghan kalt Harry «My Love» i full offentlighet. Ingen sure miner over brudd på etikette. Bare smil og latter. Vi elsker det.
Rett etterpå: Dette bildet er tatt ca fem sekunder etter at Meghan kalt Harry «My Love» i full offentlighet. Ingen sure miner over brudd på etikette. Bare smil og latter. Vi elsker det. Foto: WPA Pool/Getty Images

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!