<b>BLODIG OPPGJØR: </b>Det går mot et blodig oppgjør i den aller siste sesongen av «Game of Thrones» skal vi tro skuespiller Hafthor Björnsson. Her et bilde fra en av de tidligere sesongene.
BLODIG OPPGJØR: Det går mot et blodig oppgjør i den aller siste sesongen av «Game of Thrones» skal vi tro skuespiller Hafthor Björnsson. Her et bilde fra en av de tidligere sesongene. Foto: HBO

Har «Game of Thrones»-stjernen kommet med store avsløringer?

Lover godt for sesong åtte.

Publisert

PS! Denne artikkelen kan inneholde avsløringer for personer som ikke har sett de syv første sesongene av «Game of Thrones».

Det er få om noen serier Side2-redaksjonen gleder seg mer til enn den kommende åttende sesongen av «Game of Thrones». Det er knyttet store forventninger til den aller siste sesongen av den uhyre populære HBO-serien, og fansen spekulerer stort rundt hva slags løse tråder som vil bli plukket opp igjen i løpet av sesong åtte.

Et oppgjør mange håper vi vil få være vitne til i den kommende sesongen, er oppgjøret mellom de to brødrene Sandor «The Hound» Clegane og Gregor «The Mountain» Clegane. I bøkene/serien har de to brødrene (spilt av henholdsvis Rory McCann og Hafthór Björnsson) hatt et anstrengt forhold til hverandre, helt siden Gregor holdt den yngre broren Sandors ansiktet over et bål da de var barn.

Årsak? Gregor fant Sandor lekende med et av hans leketøy uten hans tillatelse.

Helt siden sesong én har «GoT»-skaperne hintet til et storoppgjør de to i mellom, døpt «Cleganebowl» av fansen.

Nå ser det ut til at vi endelig kan få det, skal vi tro amerikanske medier.

«Cleganebowl» kommer

<b>KRYPTISK: </b>Det var en hemmelighetsfull Björnsson som avholdt en spørsmål-svar-runde på Instagram nylig.
KRYPTISK: Det var en hemmelighetsfull Björnsson som avholdt en spørsmål-svar-runde på Instagram nylig. Foto: Instagram/Reddit

For under en spørrerunde med sine over 1,3 millioner fans på instagram, fikk «The Mountain»-skuespiller Björnsson spørsmål om hva som har vært hans favorittscene å spille inn fra «GoT»-tiden.

- Den skjer i sesong åtte... så jeg kan ikke snakke om det, var det meget kryptiske svaret fra skuespilleren, skriver Maxim.

Svaret fra islendingen sendte internett og «GoT»-fansen i full konspirasjonmodus. Serien har blitt kjent for sine ekstremt blodige scener og har aldri vært redde for å ta kjente, skremmende og kjære karakterer av dage (vi husker alle «Red Wedding»).

På Reddit fikk et innlegg med lenke til Instagram-innlegget over 350 kommentarer.

Flere er overbevist om at Björnsson snakker om Cleganebowl.

- Ikke drept noen. Enda

Side3 var så heldige å få prate med den massive islendingen da han var i Norge for å lansere en parfyme (!) noen år tilbake.

Da kunne Björnsson, som jevnlig deltar i Verdens sterkeste mann-konkurranser, avsløre at han enda ikke har tatt noen av dage. Enda.

Islendingen kunne også fortelle at han putter i seg rundt 10.000 kalorier om dagen for å holde vekten.

Ikke alene

Det kryptiske svaret til skuespilleren følger bare i fotsporene til «GoT»-kollega Emilia Clarke aka Deanerys Targaryen. Clarke ble nylig intervjuet av Vanity Fair. Da hun fikk spørsmål om hvordan hun tror serien ender, svarte hun slik:

- Jeg må gjøre alle mulige rare ting. Du vil skjønne hva jeg mener, når du ser det, uttalte 31-åringen til magasinet.

Da er det bare én ting å gjøre: Glede seg til sesong åtte har premiere i 2019.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.