Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

- Har fått spørsmål om å være med i sjekkeprogram

Dette svarte Hanne Sørvaag da hun fikk tilbud om å finne kjærligheten på TV.

Publisert

NYDALEN (SIDE2): Hanne Sørvaag (32) prioriterer musikk fremfor sjekking.

Liker å gå i korsett
I lørdagens dansesending var det «Ville Vesten» og countrystemning som var temaet for kvelden. Dette passet Hanne Sørvaag ypperlig og sammen med dansepartner Egor imponerte paret med en quickstep.

- Dette var veldig gøy! Country passer meg veldig bra, sier Hanne Sørvaag til Side2.

Hvordan er det å gå med korsett?

- Jeg liker å gå med korsett jeg! Først snører og strammer man til skikkelig. Dermed snører og strammer man enda mer. Det er klart det kan bli litt vanskelig å puste av og til, men ting holdes hvertfall på plass! ler den populære 32-åringen.

Les også:

Lei singelfokuset
At den blide låtskriveren er populær er det ingen tvil om og det har vært mye spørsmål rundt singelstatusen til den flotte 32-åringen.

- Det har vært altfor mye fokus på det der, sier Hanne Sørvaag til Side2.

- Jeg har fått tilbud om å være med på flere sjekkeprogram, men mitt privatliv skal ikke brettes ut på TV-skjermen og jeg sier derfor nei takk til slike konsepter. Nå ønsker jeg at det skal være fokus på meg som låtskriver og artist, og dermed musikken jeg jobber med, forklarer hun.

Er det noen andre reality-serier du kunne tenke deg å delta i da?

- I så fall må det være relatert til noe jeg liker å drive med. Jeg sa ja til «Skal vi danse» fordi jeg elsker å danse. Og i programmer som «The Voice» og «Melodi Grand Prix» får jeg jobbe med musikk og det er jo det som er jobben min, sier Hanne.

- Så jeg kunne godt tenke meg å stille opp som dommer igjen hvis det blir en ny runde av «The Voice»..

Aktuell med ny musikk
Den blide rogalendingen forteller at hun har kontakt med flere av deltakerne hun var mentor for i TV 2-programmet.

- Jeg samarbeider med flere av de jeg var mentor for i «The Voice» så her er det mye spennende som skjer. Vi jobber med både konserter og å lage ny skive. Men mens jeg er med i «Skal vi danse» har jeg hovedfokus på min egen musikk, sier Hanne som selv kommer med nytt album i november.

5313

Les flere saker fra Nettavisen:

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!