Foto: Ingrid L. Kvam (Mediehuset Nettavisen)

Har du Norges beste blogg?

Nominer deg selv eller din bloggfavoritt.

Publisert

(SIDE2): Har du en blogg du mener stiller i en klasse for seg selv? Eller leser du kanskje en blogg som etter din mening er bedre enn alle andre blogger? Side2 skal i samarbeid med Lypsyl kåre Norges mest elskede blogg, og du er selvsagt med og bestemmer.

Nominer på Facebook!

Konkurransen er åpen for alle, enten du blogger om mote, hverdagen, mat, reise eller noe annet som interesserer deg.

Vi vil at Side2-leserne skal nominere sine favoritter, deretter vil juryen plukke ut 12 blogger som går videre til en finale. 22. februar vil vi offentliggjøre de 12 finalistene, og da er det igjen opp til deg å stemme på den bloggeren som du synes fortjener å få tittelen Norges mest elskede blogg.

Slik nominerer du:
Gå inn på Lypsyls Facebook-side her og del linken til bloggen du ønsker å nominere på wallen. Hvis du vil kan du også si noe om hvorfor akkurat denne bloggeren bør bli plukket ut blant finalistene. Selvsagt er det lov til å nominere seg selv også.

Juryen
22. februar går blir tolv finalister plukket ut av en jury. Du kan så stemme på din favoritt blant disse tolv. I juryen sitter Eli Wahlstrøm som er produktsjef for Lypsyl hos Lilleborg, redaktør for Side2.no, Gaute Tyssebotn, og bloggeren bak Nettenestea.com, Annette Haga.

Annette Haga har selv blogget i flere år og har i skrivende stund en av Norges største blogger. Annette synes det er viktig at bloggere skriver personlig, engasjert og klarer å inspirere andre.

– Jeg kommer til å legge vekt på at bloggeren har en god tone med leserne sine når jeg velger mine favoritter ut ifra nominasjonene, sier Haga til Side2.

Hun mener at førsteinntrykket er svært viktig og at det fort kan ødelegges av mange skrivefeil, dårlig kvalitet på bildene eller uinteressante oppramsinger.

– Det er viktig med variasjon, og at man fremstår original og kreativ. Det hadde vært morsomt å finne en blogger som ikke etterligner andre, men som kjører på med sin egen personlige måte å blogge på, sier Haga.

Side2s redaktør, Gaute Tyssebotn, legger vekt at den eller de som står bak en blogg har en sterk personlighet som de får til å videreformidle gjennom i bloggingen, gjerne i kombinasjon med betraktninger og innspill på aktuelle temaer.

– Men, en blogg kan også fungere som ren underholdning. I tillegg liker jeg de med faglig innsikt i gitte temaer, og som bruker tid på å formidle dette i et bloggformat, sier Tyssebotn.

Nyttig for leserne
Lypsyls produktsjef, Eli Wahlstrøm, ønsker å plukke ut finalister som det er tydelig at mange setter pris på.

– Norges mest elskede blogg bør være skrevet av en person som har en måte å kommunisere på og ønske om å dele sin erfaring for at andre skal dra nytte av dette, sier Wahlstrøm.

Nominer din bloggfavoritt her.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!