Digger henne uansett: Verken en dårlig dag eller koseklær, ser ut til å skremme bort John Legend.
Digger henne uansett: Verken en dårlig dag eller koseklær, ser ut til å skremme bort John Legend. Foto: JC Olivera/Getty Images

Underholdning

- Han tenner alltid på meg

John Legend står i brann, uansett hvordan Chrissy Teigen måtte se ut.

Publisert Oppdatert

Vi har vel alle kjent på følelsen av å føle oss uvel, være trøtt og slapp og rett og slett ikke orke å se representable ut. Mange tar seg likevel sammen,fordi de vil at kjæresten skal få glede seg over en opplagt partner.

Det er ikke alltid nødvendig.

John Legend (39) og Chrissy Teigen (32) har en rørende kjærlighet for hverandre og en kjemi som det er umulig å ikke legge merke til, skal vi tro Cosmopolitan.

Magasinet og refererer til et intervju People som Chrissy gjorde nylig. Her uttaler hun:

- John forteller meg hele tiden hvor sexy han syntes jeg er. Og ofte skal det ikke mye til før man avviser komplimentene og responderer med «Gi deg da, jeg vet du ikke mener det» Men han gjør virkelig det og sier alltid til meg at han elsker de «nye» formene mine eller at huden min føles så myk.

- Jeg kan se skikkelig trøtt og uopplagt ut, men han lar meg likevel vite at han uansett fortsatt syntes jeg er en attraktiv kvinne og at han tenner på meg.

Teigen er en selverklært matelsker og har nylig gitt ut sin andre kokebok «Hungry for more». Den norskættede modellen giftet seg med Legend i 2013. Sammen har de to barn.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!