DELER BILDER: Nygifte Hailey Bieber deler endelig bilder av antrekket fra sitt andre bryllup med Justin Bieber. Her er hun fotografert ute på vift i Hollywood søndag 6. oktober.
DELER BILDER: Nygifte Hailey Bieber deler endelig bilder av antrekket fra sitt andre bryllup med Justin Bieber. Her er hun fotografert ute på vift i Hollywood søndag 6. oktober. Foto: Splash News / NTB scanpix

Mote

Hailey Bieber viser frem brudekjolen på Instagram

Den lykkelige bruden viser frem antrekket fra den store dagen.

Publisert Oppdatert

Hailey Bieber (22) avslørte akkurat brudekjolen hun hadde på seg da hun giftet seg med Justin Bieber (25) mandag 30. september.

I flere innlegg på Instagram deler modellen og sosiale medier-personligheten bilder av seg selv og brudgommen i finstasen.

Kjolen hennes er laget av designeren Vigril Abloh, som også var med på å grunnlegge merket Off-White.

Brudekjolen har «bardot-halslinning» og skjørt med havfruefasong. De lange ermene går til over håndleddene og kjolen er dekket med perler og blomster-blonder. I det spesiallagede sløret sto påskriften «Till death do us part».

NYDELIG: Hailey Bieber i den eventyrlige brudekjolen hun hadde på seg da hun giftet seg med Justin Bieber for andre gang.
NYDELIG: Hailey Bieber i den eventyrlige brudekjolen hun hadde på seg da hun giftet seg med Justin Bieber for andre gang. Foto: Skjermdump / Instagram

- Takknemlig for alltid

I bildeteksten til det første glimtet av kjolen, skriver Hailey:

«Virgil Abloh, takk for at du ga liv til visjonen min og skapte drømmekjolen min. Du og Off-White-teamet ditt er utrolige og jeg er takknemlig for alltid for at jeg fikk ha på meg din vakre kreasjon.»

Vi får se baksiden av den nydelige kjolen i flere av de andre bildene hun har lagt ut sammen med ektemannen Justin Bieber:

View this post on Instagram

9.30.19 ❤️

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) onDesigneren selv har også postet et bilde av tegningene som er utgangspunktet for kjolen på sin Instagram-konto:

Giftet seg privat i 2018

Det er andre gang Justin og Hailey Bieber gir hverandre sitt ja. Paret giftet seg først under en privat seremoni i New York i september 2018.

Bieber selv har vært åpen om at det ikke bare var forelskelsen som fikk de til å gifte seg, men også at de ønsket å ha sex. Justin fikk problemer med sexlivet rundt ett år før han møtte Hailey, blant annet fordi han misbrukte den beroligende medisinen Xanax. Han bestemte seg derfor for å gå i sølibat.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!