HAILEY BALDWIN: Hun kommer selv fra en kjendisfamilie og er nå forlovet med verdensstjernen og ungpike-idolet Justin Bieber.
HAILEY BALDWIN: Hun kommer selv fra en kjendisfamilie og er nå forlovet med verdensstjernen og ungpike-idolet Justin Bieber. Foto: Getty Images

Underholdning

Ti ting du ikke visste om Hailey Baldwin

Hun elsker musikaler og åpner flasker med tenna.

Publisert Oppdatert

Modellen Hailey Baldwin (21) har akkurat forlovet seg med verdensstjernen Justin Bieber (24).

Etter at ryktene hadde svirret en stund, var det Justin Bieber som tok bladet fra munnen og bekreftet forlovelsen via Instagram.

Der skrev han blant annet:

«Hjertet mitt er bare ditt og jeg vil alltid sette deg først. Du er mitt livs store kjærlighet og jeg vil ikke tilbringe livet mitt med noen andre»

Superparet har datet av og på siden 2016 og har også kjent hverandre helt siden de var barn.

JUSTIN OG HAILEY: Superparet i New Yorks gater sammen.
JUSTIN OG HAILEY: Superparet i New Yorks gater sammen. Foto: Getty Images

Familie-facts

Hailey Baldwin (21) er for de fleste kjent som modell, mange vet at hun kommer fra en kjent skuespiller-familie og at hun er bestis med Kardashian-klanen og ofte frekventerer kjendis-spaltene.

Hailey Baldwin er datter av skuespiller Stephen Baldwin, som er yngst av Baldwin-brødrene. Onkelen hennes er Alec Baldwin.

Faren hennes, Stephen Baldwin er gift med Kennya Baldwin, de møttes i 1987 og i 1990 giftet de seg og fikk døtrene Alaia og Hailey Baldwin.

Magasinet Cosmopolitan har listet opp 30 fun-facts om Hailey Baldwin og her får du ti av dem.

1. Hun er full av tatts

Hun har over 19 tatoveringer. Blant annet foreldrenes bryllupsdato, søsterens mellomnavn og ordet «seek» i nakken. Grunnen til at du kanskje ikke har lagt merke til dem, er at de er bittesmå.

2. Hun kan dette partytrikset

Hailey åpner lett flasker med tenna. Det demonstrerte hun da hun var gjest hos Jimmy Fallon og trikset lærte hun seg visstnok under en fotoshoot på Bahamas.

3. Hun fikk hjemmeundervisning

Hailey gikk ikke på vanlig skole. Utdanningen fikk hun hjemme og hun sier selv at det ikke gjorde henne usosial og rar, men heller at hun slapp festing, gutter «and all the drama.»

4. Hun har en celebrity-crush

Selv om hun er forlovet med superkjendis Justin Bieber, som er mange unge jenters celebrity-crush har hun tidligere sagt at hennes celebrity-crush er skuespiller Ryan Gosling.

5. Hun MÅ til frisøren ofte

Hun farger håret en gang i måneden. De blonde lokkene er ikke så blonde i virkeligheten og striper og farge må til for å holde på den blonde looken.

LES OGSÅ: Hailey Baldwin topper Maxims liste over de 100 vakreste

6. Hun har aldri vært i så god form som nå

Hailey danset ballett i mange år og har ved flere anledninger snakket om at hun savner det hver gang hun ser en ballettforestilling. Når hun nå trener er det boksig som er favoritten og hun elsker treningsformen fordi den minner henne om dans, i tillegg til at det er supertrening som holder henne i superform.

7. Hun debuterte på catwalken som 17-åring

Første gangen hun gikk på catwalken var i 2014 for Topshop. Siden det har hun gått for mange av de store motehusene som Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana og Elie Saab.

8. Hun liker den slitte looken

Hun elsker å lage sine egne klær. I hvert fall rive av jeans til shorts eller klippe av skjørt og lage sin egen vri og design på plagg hun kjøper. Særlig liker hun den avrevne slitte looken på jeans og shorts.

9. Musikaler er det beste hun vet

Hun elsker musikaler. På fritiden ser hun gjerne Broadway-musikaler og synger og spiller teater hjemme også.

View this post on Instagram

Happy Fathers Day

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

10. Hun er bestis med kusinen

En av hennes aller beste venninner er kusinen og modell Ireland Baldwin, datteren til Alec Baldwin. De har matchende tatoveringer med etternavnet sitt på innsiden av langfingeren.

LES OGSÅ: Justin Bieber advarer fansen sin

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!