PARADISE HOTEL: Seks jenter sjekker inn på hotellet den første dagen og en av jentene har sex på TV allerede den første kvelden.
PARADISE HOTEL: Seks jenter sjekker inn på hotellet den første dagen og en av jentene har sex på TV allerede den første kvelden. Foto: Silje Bjørnstad (Side2)

Hadde sex første natta på «Paradise Hotel»

- Jeg gir litt mer faen når jeg er full, sier den kvinnelige deltakeren om sexhendelsen.

Publisert

(SIDE2): Allerede den første kvelden er det to «Paradise»-gjester som hopper til køys sammen.

I Mexico

14.mars er det premiere på årets sesong av «Paradise Hotel». Vi har tidligere avslørt årets første elleve hotellgjester som i år sjekker inn på et splitter nytt hotell.

LES MER: Dette er årets deltakere i Paradise Hotel

Innspillingen av realityserien startet allerede i januar. Side2 var til stede i Mexico der vi møtte de spente deltakerne og to gjester kunne da avsløre at de hoppet til sengs allerede første natten.

LES OGSÅ: Så mye koster én natt på Paradise Hotel

Av hensyn til seerne og at episoden ennå ikke har blitt vist på TV, kan vi ikke avsløre hvilke to personer det dreier seg om, og de to deltakerne er selv sparsomme med detaljene.

DENNE GJENGEN sjekker inn på Paradise Hotel.
DENNE GJENGEN sjekker inn på Paradise Hotel. Foto: Silje Bjørnstad (Side2)

- Skjedd er skjedd

- Jeg har kost meg litt sammen med partneren min og hatt en hyggelig kveld sammen, forteller en mannlig «Paradise»-gjest til Side2.

- Skjedd er skjedd. Dette var jo i fylla og jeg gir litt mer faen når jeg er full, sier den kvinnelige deltakeren om sexhendelsen.

- Jeg er ikke så sjarmert av han, men han er bra å se på. Han har prøvd seg flere ganger, men jeg vet ikke om det vil skje igjen, legger hun til.

Men årets «Paradise»-gjester er likevel ikke det første paret som har hatt sex kort tid etter innsjekking.

I 2012 var det Iselin Michelen og Are B. Schanke som satte sexrekord inne på «Paradise Hotel» da de hadde sex den første kvelden.

- Jentene har ikke sjans til å motstå meg

Tidligere i år har vi blitt bedre kjent med Paradise-jentene Imme og Eileen, samt Paradise-gutten Øystein som sier at det å dunke en ball er litt som å dunke en dame.

(Artikkelen fortsetter under videoklippene)

Screen9na04

Screen9na04

«Paradise»-baby

I fjor var det Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes som stod for årets første «Paradise»-sex. De to ble et par i løpet av innspillingen og ble nylig foreldre til ei lita jente.

- Alt står bra til med barn og mamma! Vi er kjempelykkelige. Vår lille prinsesse Juni Nicole, uttalte Christian Fredrik til Side2 like etter fødselen.

Men Elin og CF var ikke de eneste som fant tonen inne på hotellet.

Fjorårets deltakere Pierre og Martine ble også sjarmert av hverandre og hadde sex foran TV-kameraene.

Screen9na04

Screen9na04

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!