Foto: (730.no)

Guns-gitarist med norsk jente

Anine Stang og Guns N' Roses-medlemmet hygget seg i Oslo.

Publisert

(SIDE2): Guns N' Roses er på plass i Oslo, og i går kveld ble gitaristen Richard Fortus (43) og norske Anine Stang (25) observert i kveldssolen på restauranten Nodee ved Frognerbadet.

Men det var ikke slik det kanskje så ut. Richard og Anine er angivelig kun venner som har jobbet sammen i Los Angeles, hvor Richard la gitar på hennes debutsingel «Trying You On».

- Han er kanskje den beste gitaristen jeg har hørt, sier Anine til 730.no, mens Richard gliser og ser ned i bakken.

Der har han lagt det nyeste nummeret av MANN, hvor Anine pryder forsiden (og poserer truseløs på innsiden), noe han driver gjøn med i denne iPhone-snutten som 730 filmet:

- Hun er en «awesome» artist, sier rockeren.

- Da vi hadde spilt inn «Trying You On» ville jeg gjøre mer, så vi skrev også en låt sammen som kommer på albumet hennes.

Richard, som har vært med i Guns N' Roses siden 2002, lurte på hva folk sa om Bergen-konserten. 730 fortalte at mange var fornøyd, men at endel ble sure fordi showet ble så forsinket at de måtte ta taxi hjem.

- Jaja, folk liker jo å klage, men det er synd hvis forsinkelsen skapte transportproblemer. Nå vet kanskje folk hva de kan forvente i Oslo, ler gitaristen.

Se Anines video: Norsk «luremus» får Perez-kjærlighet

Hvordan var det å gjøre den dristige MANN-shooten?

- Vel, vi sleit litt med stylingen, stylisten hadde glemt at det var for et manneblad, og ikke tatt med noen truser. På slutten av dagen manglet vi et bilde, så da endte jeg opp i jakka hennes, sier Anine til 730 .

Det ble en veldig morsom shoot. Isabel Watson er en fantastisk fashion-fotograf som jeg elsker å jobbe med, og hun sørget for at bildene ikke ble tacky selv om det er lite klær. Dessuten er jeg veldig fornøyd med intervjuet!

Guns N' Roses spiller i Oslo Spektrum i kveld, med Danko Jones som oppvarmer. Planlagt start er klokken 19:30. Konserten er ennå ikke utsolgt.

Anine Stang slipper sitt debutalbum i høst.

Bilder: Anine Stang feiret seg selv med Marion Ravn

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.