SKANDALER: Gunilla Persson er kjent for å skape mye drama. Det kan bli underholdende på Farmen-gården.
SKANDALER: Gunilla Persson er kjent for å skape mye drama. Det kan bli underholdende på Farmen-gården. Foto: Rex Shutterstock / NTB scanpix

Reality-TV

Nye Farmen-kjendiser flytter til gårds: Skandaledronningen Gunilla Persson er klar for Norge

Gunilla Persson er en av deltagerne i neste sesong av «Farmen kjendis» på TV 2. Kjenner vi henne rett, vil hun skape drama på gården.

Publisert Oppdatert

Gunilla Persson (60) er kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», og hun har hele tiden omgitt seg med drama og skandaler. Derfor er det ingen grunn til å tro annet enn at Hollywood-fruen vil skape liv på «Farmen»-gården når hun sjekker inn den kommende sesongen.

Da hun var med i «Biggest Loser VIP» i Sverige i fjor, fikk hun mye kritikk fordi hun slapp unna flere av de mest krevende oppgavene. Grunnen var at hun slet med både rygg- og mageproblemer.

– Hvis jeg hadde kunnet trene bort min skoliose og mageverk, så hadde jeg gjort det for mange år siden, skrev hun på Instagram etter å ha fått massiv kritikk fra seerne.

Forsvaret ble imidlertid ikke møtt med sympati:

– Hvorfor deltar du i et program med masse hardtrening hvis du vet om dine forutsetninger? var blant tilbakemeldingene, ifølge Nöjeslivet.

BEDRAGERI: Gunilla Persson er dømt for bedrageri i Sverige.
BEDRAGERI: Gunilla Persson er dømt for bedrageri i Sverige. Foto: Thomas Engström/TV3

Dømt for bedrageri

I fjor høst ble hun dømt til å betale 377.000 svenske kroner til Försäkringskassan, da hun urettmessig hadde mottatt hundre tusener av kroner i barnetrygd, foreldre- og sykepenger.

Feilen oppsto fordi hun meldte at hun bodde og mottok lønn i Sverige, noe som viste seg å ikke stemme.

– Försäkringskassan er den mest uprofesjonelle institusjonen som finnes i Sverige, sa hun til Aftonbladet etter at dommen var klar.

I mai samme år ble hun arrestert i Florida, mistenkt for tyveri.

Etter en tur i en luksusbutikk, tok hun med seg et par Chanel-solbriller verdt over 4000 kroner uten å betale. Utenfor ble hun stoppet av politiet. Mens de pratet sammen, skal hun ha tatt på seg solbrillene, som om de var hennes. Prislappen skal ha vært fjernet.

Ifølge politimannen hevdet Persson at det hele var en misforståelse, og at det var meningen å levere tilbake solbrillene senere.

TYVERI: I fjor ble Gunilla Persson arrestert for tyveri i Florida.
TYVERI: I fjor ble Gunilla Persson arrestert for tyveri i Florida. Foto: GoldenEye /London Entertainment

Hjemmet rasert i brann

Påsken 2017 ble Persson hjemløs etter at huset hennes i Los Angeles brant.

– Det var total dødsangst. Jeg har aldri opplevd et verre mareritt. Vi trodde det gamle huset skulle kollapse over oss, sa hun ifølge TV 2.

Brannen oppsto i hagen til et av nabohusene som var under oppussing. Fem personer ble skadet og en katt ble drept i brannen.

<b>BRANN:</b> Huset til Gunilla Persson brant i 2017.
BRANN: Huset til Gunilla Persson brant i 2017. Foto: Reed Saxon/AP

At hendelsen virkelig ga henne dødsangst, er det ingen tvil om. Men Persson har overdrevet dødsangsten en smule i andre sammenhenger.

I en episode av «Svenske Hollywoodfruer» fra 2016 kunne vi se henne krangle med Åsa Vesterlund. Under en krangel kastet Vesterlund et glass vann på henne.

– Jeg kunne dødd! Dette var et mordforsøk, utbrøt Persson ifølge Expressen.

Nå er det altså «Farmen Kjendis» som står for tur. Norske TV-seere kan sannsynligvis glede seg til mye moro fra Persson på gården, som byr på et helt annet liv enn Hollywood-fruen er vant til.

REALITYSTJERNE: Gunilla er kjent fra dokusåpen «Svenske Hollywoodfruer». Der har det vært mye drama.
REALITYSTJERNE: Gunilla er kjent fra dokusåpen «Svenske Hollywoodfruer». Der har det vært mye drama. Foto: Susanne Kindt/TV3

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!