KLINTE TIL: Petter var tydelig fornøyd med at Gunhild tok seg fri ifra jobben med EAT for å støtte sin kjære.
KLINTE TIL: Petter var tydelig fornøyd med at Gunhild tok seg fri ifra jobben med EAT for å støtte sin kjære. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Underholdning

Gunhild Stordalen: - Petter gjør hver dag fantastisk

Etter måneder med hektisk reiseaktivitet dukket Gunhild Stordalen overraskende opp på ektemannen Petter Stordalens festkveld.

Publisert

– Jeg har reist så mye i det siste at hodet mitt er ikke helt med. Men dette er en ekstremt stor dag for Petter og Nordic Choice – selvfølgelig skulle jeg være her – uansett hvor sliten jeg hadde vært. Nå gleder jeg meg til en ikke så veldig lang, men hyggelig kveld, forteller Gunhild Stordalen (40) til Her og Nå.

Petter Stordalen (56) er kjent for å overraske. Og jo mer ekstremt, jo bredere er smilet til hotellkongen. Da hans aller nyeste hotellprosjekt The Hub hadde sin offisielle åpning forrige uke, hadde han heller ikke spart på kruttet. Det hele ble blåst i gang med et fargesprakende fyrverkeri, en stjernespekket konsert – og Petter som «ziplinet» fra hotelltaket og ned på scenen.

- Krevende prosjekt

– For meg er dette kanskje av de mest krevende prosjektene vi noensinne har gjort. Vi ante ikke hva vi begynte på eller hva det ville koste. Men vi var fast bestemt på at vi vil bygge noe helt nytt. I dag står jeg her og er og er ufattelig stolt på vegne av hele Nordic Choice, forteller en giret Petter til Her og Nå.

Les også: Stordalens milliardparty i Sverige

FESTSTEMTE: Petter og Gunhild Stordalen sammen med Petters datter Emilie Stordalen og artisten Jens Bredberg feiret den storslagne hotellåpningen.
FESTSTEMTE: Petter og Gunhild Stordalen sammen med Petters datter Emilie Stordalen og artisten Jens Bredberg feiret den storslagne hotellåpningen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

– Nå vil jeg ha maks antall gjester, fullt trøkk – jeg er jo fra Porsgrunn, og jeg er oppvokst med en god fest! I dag fester vi etter prinsippet «Fest for all del ikke med måte»!

Ekstra stas var det at hans utkårede Gunhild Stordalen rakk å få med seg feiringen.

– Det er veldig godt å ha Gunhild her. Hun har jo reist verden rundt for å redde verden, så er hun her med meg nå på hotellåpningen – det er ganske fantastisk, stråler hotellkongen.

Gunhild klarer ikke skjule hvor stolt hun er over det ektemannen har fått til – men også hvor lettet hun er over at han kom seg helskinnet ned fra sitt halsbrekkende stunt.

- Aldri en kjedelig dag med Petter

– Det gikk bra? Jeg fikk ikke med meg showet! Men han elsker å gjøre nye ting og å utfordre seg selv. Det er også det som gjør at det aldri er en kjedelig dag med Petter. Det er ikke bare mandager som er fantastiske. Han er en fest å være sammen med, smiler Gunhild bredt.

– Og bare det at han har fått med seg så mange flinke folk og realisert noe så stort som The Hub. Han har holdt på med dette i så lang tid. Vi har hatt mange diskusjoner rundt prosjektet. Dette er første gang jeg ser det ferdige resultatet og jeg er superstolt! Dette er Petters store dag. I dag er jeg veskebærer, ler Gunhild hjertelig.