BURSDAG: Jennifer Lopez er 50 og fantastisk. 24. juli har hun altså jubileum, og feirer det blant annet med å gratulere seg selv med dagen! Akkurat slik vi ville gjort det selv. Bildet er fra Vanity Fair-fest i forbindelse med Oscar-utdelingen tidligere i år.
BURSDAG: Jennifer Lopez er 50 og fantastisk. 24. juli har hun altså jubileum, og feirer det blant annet med å gratulere seg selv med dagen! Akkurat slik vi ville gjort det selv. Bildet er fra Vanity Fair-fest i forbindelse med Oscar-utdelingen tidligere i år. Foto: Getty Images

Underholdning

Gratulerer med 50-årsdagen, Jennifer Lopez!

Markerte jubileet med rå dansevideo. Er det rart vi digger denne dama?

Publisert Oppdatert

J. Lo beviser nok en gang at hun er dronningen av underholdning da hun markerte sin egen bursdag i sosiale medier.

Onsdag 24. juli er det 50 år siden artisten/entertaineren/skuespilleren ble født, og på Instagram har hun lagt ut en video av at hun danser som en hyllest til seg selv. Dansevideoen viser henne i full sving med bakgrunnsdanserne sine, og hun imponerer med flere komplekse trinn.

Sjekk bare ut her:

Til videoen skriver hun:

«#MOOD... Fordi i morgen er bursdagen min!! #leoseason #itsmypartytour #july24.»

Jennifer Lopez meddeler videre at hun føler på lykke, takknemlighet og kjærlighet i anledning 50-årsdagen.

TRAVEL: Jennifer Lopez er ute på «It's My Party»-turneen sin, og er til høsten nok en gang aktuell på kinolerretet i filmen «Hustlers».
TRAVEL: Jennifer Lopez er ute på «It's My Party»-turneen sin, og er til høsten nok en gang aktuell på kinolerretet i filmen «Hustlers». Foto: Getty Images

For tiden er Jennifer Lopez ute på turneen med navnet «It's My Party», hvor hun opptrer i Canada, USA og enkelte land i Europa frem til 11. august.

Det ble imidlertid litt tid til bursdagsfeiring mellom slagene, og da skorter det ikke på søte ord og hyllester fra den kommende ektemannen Alexander Rodriguez, best kjent som A-Rod i sosiale medier.

Han har lagt ut en video på IGTV hvor han skryter av Jennifer Lopez som partner, mor og artist.

- Etter at vi ble sammen har du fått meg til å føle at hver dag er bursdagen min. Takk for lidenskapen, energien og inspirasjonen din.

OVERRASKELSE: J. Los forlovede A-Rod overrasket henne med fest etter turnékonsert.
OVERRASKELSE: J. Los forlovede A-Rod overrasket henne med fest etter turnékonsert. Foto: Instagram

Forloveden har i tillegg delt flere snutter på storyen sin, der vi kan se at bursdagen ble feiret med noe som ser ut som et overraskelsesselskap etter J. Los seneste opptreden på turnéen, masse ballonger og et gigantisk bursdagskort.

Vi gratulerer!

Multitalentet er forresten aktuell som aldri før, og denne høsten blir hun å se i filmen «Hustlers», hvor hun spiller stripper. Filmen har premiere 13. september i USA.

Bonus! Se trailer her:

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!