SPESIELT ANTREKK: Kylie Jenner og Travis Scott på den røde løperen under Grammy-utdelingen. Kylie Jenners buksedress har i ettertid blitt slaktet i flere medier som et av kveldens dårligste antrekk. Det kan også legges til at paret kom for sent for selve pressedekningen, og at dette er grunnen til at det ikke er noen andre rundt dem på bildet.
SPESIELT ANTREKK: Kylie Jenner og Travis Scott på den røde løperen under Grammy-utdelingen. Kylie Jenners buksedress har i ettertid blitt slaktet i flere medier som et av kveldens dårligste antrekk. Det kan også legges til at paret kom for sent for selve pressedekningen, og at dette er grunnen til at det ikke er noen andre rundt dem på bildet. Foto: Matt Winkelmeyer / Staff

Underholdning

Grammys 2019: Kylie Jenner stjal oppmerksomheten på den røde løperen - av helt feil grunner

«Ser ut som hun er pakket inn i toalettpapir».

Publisert Oppdatert

Natt til søndag gikk den årlige Grammy-utdelingen av stabelen i Los Angeles, og hva kjendisene har på seg på den røde løperen er for mange like interessant som hvem som stikker av med priser.

En av de som fikk aller mest oppmerksomhet for antrekket sitt denne kvelden, var realitystjerne og makeupmogul Kylie Jenner (21).

Stjernen er vanligvis å se på offentlige tilstelninger og røde løpere i kroppsnære og avslørende kjoler, men hadde denne kvelden droppet signaturlooken til fordel for en lyserosa buksedress med hansker som var nesten fullstendig heldekkende.

Buksedressen er fra Balmains vår-/sommerkolleksjon 2019 og designet av Olivier Rousteing.

HELDEKKENDE: Kylie Jenner gikk bort fra signaturlooken sin med kroppsnære kjoler og avslørende plagg, til fordel for en oversized buksedress som har fått en del motekritikk etter at disse bildene dukket opp på internett.
HELDEKKENDE: Kylie Jenner gikk bort fra signaturlooken sin med kroppsnære kjoler og avslørende plagg, til fordel for en oversized buksedress som har fått en del motekritikk etter at disse bildene dukket opp på internett. Foto: Steve Granitz / Contributor Editorial / Getty Images

«Mote-katastrofe»

Antrekket har fått slakt flere steder, blant annet i den britiske avisen Daily Mail, som kaller antrekket for en «mote-katastrofe».

«Kylie Jenner traff dårlig med en bisarr skulptert rosa dress.»

Heller ikke Huffington Post lar seg imponere, og betegner buksedressen som «et forvirrende rosa rot».

«Kylie Jenner dukket opp til den røde løperen under Grammys 2019 i en langermet, rosa buksedress-kreasjon som så ut som en krysning mellom en Yeesy Barbie-dukke og en look fra "The Breakfast Club"» skriver avisen videre.

Det hører også med til historien at Kylie og Travis kom for sent til selve pressedekningen av den røde løperen, skriver Cosmopolitan. Paret dukket opp etter at de aller fleste fotografene hadde pakket sammen utstyret.

Heller ikke på Twitter var folk spesielt begeistret. Én bruker mener Kylie ser ut som hun er innpakket i toalettpapir.

Andre retter spark til stylisten hennes for kvelden:

Sammenlignet med Ursula

Cardi B stakk av med pris for årets beste rapalbum, en imponerende bragd. Noe hun ikke fikk like mye skryt for, var antrekket sitt.

Rapperen ankom sammen med barnefar Offset, som hun nylig gjorde det slutt med. Det var imidlertid ikke det at det tidligere paret igjen viste seg sammen som fikk aller mest oppmerksomhet, men heller Cardi Bs antrekk for kvelden:

SAMMENLIGNET MED DISNEY-KARAKTER: Cardi B ankom den røde løperen sammen med barnefar Offset.
SAMMENLIGNET MED DISNEY-KARAKTER: Cardi B ankom den røde løperen sammen med barnefar Offset. Foto: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / Getty Images

Artisten hadde på seg en Thierry Mugler-kreasjon fra arkivet, nærmere bestemt året 1995.

Ifølge Daily Mail ble antrekket sammenlignet med både Botticellis maleri av Venus og med karakteren Ursula fra Disney's «Den lille havfruen».

Sammenlignet med en tampong

Heller ikke Katy Perry (34) ser ut til å ha truffet helt med antrekket for kvelden, skal man tro reaksjonene fra internett.

Stjernen kom i en rosa kjole fra Balmain. USA Today omtaler den øverste halvdelen av kjolen som noe som «tar pusten fra deg», mens den nedre halvdelen ikke får like mye skryt:

«Det uproporsjonerte luftige skjørtet ser ut som en futuristisk cupcake.»

BLANDET MOTTAKELSE: Katy Perry fikk ikke spesielt mye skryt for kjolen hun hadde valgt på den røde løperen under Grammy-utdelingen.
BLANDET MOTTAKELSE: Katy Perry fikk ikke spesielt mye skryt for kjolen hun hadde valgt på den røde løperen under Grammy-utdelingen.

Saken utvides.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!