KYLIE JENNER: 20-åringen tjener millioner på sitt eget sminkeselskap.
KYLIE JENNER: 20-åringen tjener millioner på sitt eget sminkeselskap. Foto: Getty Images

Underholdning

Gjør narr av at Kylie Jenner er «selvskapt»

Det er i tillegg ordboka Dictionary.com som kommer med sleivparket.

Publisert Oppdatert

Under overskriften «America's Women Millionairs» inntok Kylie Jenner 27. plass på Forbes sin liste over «Amerikas rikeste selvgjorte kvinner» - og gikk dermed forbi storesøster Kim Kardashian.

Onsdag la Forbes ut den prestisjetunge listen og Kylie Jenner selv var ikke sen med å legge ut en Instagram-post der hun takker for artikkelen og erkjennelsen.

Hun skriver også at hun føler seg velsignet som kan gjøre det hun elsker hver eneste dag.

Dette tjener hun penger på

Nettavisen skrev torsdag at Kylie Jenners inntekt hovedsakelig kommer fra tre kilder: Realityseriene hun har vært med i, «Keeping Up With the Kardashians» og «Life of Kylie», sponsede innlegg på sosiale medier og makeupselskapet hun eier alene, «Kylie Cosmetics». Sistnevnte skal ifølge Forbes være verdt rundt 800 millioner dollar.

«Er det egentlig selvgjort?»

I kjølvannet av 27.plassen er det mange som har reagert på at realitystjernen blir kalt «selvgjort» eller «selvskapt» millionær av magasinet.

Mange mener hun kommer fra en rik familie og har fått muligheter på grunn av dette og på twitter har debatten versert om hvorvidt reality-showet «Keeping up with the Kardashians» egentlig er selvgjort.

«Når selv en ordbok kaster skygge på deg»

Sist inn i debatten på twitter er ordboka Dictionary.com, som vel egentlig kommer med et sleivspark til Forbes-formuleringen av realitystjernen som «selvskapt millionær». Det er hvordan ordet «selvskapt» blir brukt det reageres på.

Enten for å gjøre narr av magasinet Forbes eller for å poengtere hva selvskapt faktisk betyr. I twitter-meldingen skriver Dictionary.com:

«Selvskapt betyr å ha oppnådd suksess i livet uten hjelp. Brukt i en setning: Forbes sier at Kylie Jenner er en selvskapt kvinne.»

At selv Dictionary.com har valgt å kommentere har igjen gitt twitter-brukerne blod på tann.

«Når selv en ordbok kaster skygge på deg...» kommenterer en.