TOK SILIKON: Gisele Bündchen tok silikon i brystene i 2015, etter at hun hadde ammet sine to barn. Den avgjørelsen har hun angret på i ettertid.
TOK SILIKON: Gisele Bündchen tok silikon i brystene i 2015, etter at hun hadde ammet sine to barn. Den avgjørelsen har hun angret på i ettertid. Foto: Ray Tamarra / Contributor / Getty Images

Underholdning

Gisele Bündchen angrer på at hun tok brystoperasjon

Våknet opp dagen etter at hun tok silikon og tenkte: "Hva har jeg gjort"?

Publisert Oppdatert

Supermodel Gisele Bündchen (38) innrømmer at hun angrer på at hun forstørret brystene etter at hun ble tobarnsmor.

I sin nye bok, Lessons: My Path To A Meaningful Life, forteller Gisele at hun forstørret brystene i 2015, men at hun umiddelbart angret på avgjørelsen om å legge seg under kniven, skriver Inquisitr.

- Jeg ble alltid hyllet for kroppen min, og jeg følte at folk hadde forventninger til meg som jeg ikke kunne leve opp til, sier hun til People.

Hun forteller at hun våknet opp dagen etter og tenkte: "Hva har jeg gjort?"

Gisele Bündchen har ammet sine to barn, Benjamin og Vivian, i atten måneder hver - noe som skal ha fått brystene hennes til å bli mindre. Hun forteller at de også hadde ulik størrelse, og at dette gjorde henne usikker.

- Jeg følte meg veldig sårbar, for jeg kan trene, jeg kan spise sunt, men jeg kan ikke endret det faktum at begge barna mine foretrakk den venstre puppen min mer enn den høyre. Alt jeg ønsket var at de skulle være like store og at folk skulle slutte å kommentere det, sier hun.

På et tidspunkt følte hun at hun levde i en annen persons kropp og ikke sin egen. I tillegg gikk hun i baggy klær det første året etter brystoperasjonen hun gjennomgikk.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Det var med ektemannen Tom Bradys hjelp at hun til slutt klarte å elske kroppen sin igjen.

- Han sa bare: "Jeg elsker deg uansett hva" og at jeg var vakker. Det var definitivt en annen lekse: Det som ikke dreper deg gjør deg sterkere. Men jeg skulle ønske at jeg hadde lært dette på en annen måte.

Gisele slo gjennom som modell da hun gikk toppløs på catwalken i Alexander McQueens motevisning.

I 1998 var hun å se på forsiden av Vogue som et eksempel på "kurvens tilbakekomst". Hun har i en årrekke vært en av englene til Victoria's Secret, og stort sett å se på catwalken hvert eneste år.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!