RASER: George Clooney er ikke nådig i sin kritikk av britiske medier og deres behandling av hertuginne Meghan. Hertuginnen og prins Harry venter sitt første barn denne våren.
RASER: George Clooney er ikke nådig i sin kritikk av britiske medier og deres behandling av hertuginne Meghan. Hertuginnen og prins Harry venter sitt første barn denne våren. Foto: D Dipasupil / Max Mumby/Indigo / Contributor / Getty Images

Kongelige

George Clooney mener venninnen blir forfulgt. Frykter for Meghans liv

George Clooney mener hertuginne Meghan blir forfulgt av britiske journalister. Nå er han redd venninnen vil lide samme skjebne som prinsesse Diana.

Publisert Oppdatert

Helt siden forholdet mellom Meghan Markle (37) og prins Harry (34) ble kjent har de to vært et yndet mål for både fotografer og journalister.

En av dem som flere ganger har samarbeidet med pressen er Meghans far, Thomas Markle Sr. (74).

FORELSKET: Prins Harry viser mer enn gjerne sin kjærlighet for sin vakre kone, hertuginne Meghan.
FORELSKET: Prins Harry viser mer enn gjerne sin kjærlighet for sin vakre kone, hertuginne Meghan. Foto: Karwai Tang / Contributor / Getty Images

Skal være knust

Til tross for at Meghan har virket upåvirket av situasjonen, skal hun være knust. Det kommer frem i et brev Meghan har skrevet til sin far.

– Pappa, jeg er knust. Jeg elsker deg. Jeg har bare en pappa. Vær så snill, slutt å bruke meg i pressen slik at vi kan fikse forholdet vårt, skal Meghan ha skrevet i brevet ifølge magasinet People.

- Historien gjentar seg

At flere britiske medier har gjengitt Meghans personlige brev får blant andre George Clooney (57) til å rase. Han og kona Amahl (41) er nære venner av hertugparet, og skuespilleren frykter nå at Meghan vil lide samme skjebne som prinsesse Diana.

Les også: Thomas Markle: Vet han i det hele tatt at Meghan er gravid?

– Meghan Markle jages overalt. Hun er en kvinne som er gravid i syvende måned, og hun blir forfulgt og svertet på samme måte som prinsesse Diana ble. Historien gjentar seg, sier Clooney ifølge Hello! Magazine, og legger til:

– Vi vet alle hvordan det gikk med Diana. Det er så frustrerende og leit å se dette. Et personlig brev fra en datter til faren blir offentliggjort og gjengitt overalt, og Meghan må forholde seg til alt dette. Det er uansvarlig.

Prinsesse Diana døde som kjent i en bilulykke i Paris i 1997 etter å ha blitt jaget av paparazzier gjennom byen.

OMKOM: Prinsesse Diana døde som kjent i en bilulykke i Paris i 1997 etter å ha blitt jaget av paparazzier gjennom byen. Her er hun fotografert med prins Harry på skuldrene sommeren 1986.
OMKOM: Prinsesse Diana døde som kjent i en bilulykke i Paris i 1997 etter å ha blitt jaget av paparazzier gjennom byen. Her er hun fotografert med prins Harry på skuldrene sommeren 1986. Foto: Tim Graham / Contributor / Getty Images

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!