Foto: Bulls / Instagram

«Geordie Shore»-jentene: Dette gjør de nå

Flere av dem har gjort stor suksess.

Publisert

(SIDE2): Har du MTV kan du nesten ikke ha unngått å komme over «Geordie Shore». Serien er kanskje det ultimate av hva man kan kalle «guilty pleasure», og her finner man både drama, intriger, sex, latter, og kjærlighetsorg.

Serien ble sendt for første gang i 2011, og var britenes versjon av populære «Jersey Shore». Serien var svært omdiskutert da den først kom på skjermen, men har gjort stor suksess. Senere i år er det klart for den 12(!) sesong.

Selv om det bare er fire år siden serien først ble kjent, har livet til de involverte guttene og jentene endret seg totalt.

Her får du en oppdatering på jentene:

Vicky Pattison

Foto: Bulls

Pattison ble en overraskende seerfavoritt og stakk av med seieren i «I'm a Celebrity, Get Me Out of Here». Hun har skrevet en bestselgende bok, og står bak en fitness-DVD som havnet rett på topplistene. Hun har designet egne kles- og smykkekolleksjoner, og har også gått solo i programmet «Judge Geordie», ifølge Chronicle Live UK.

Hun er nå en millionær.

Slik ser hun ut nå:

Charlotte Crosby

Foto: Bulls
Foto: Bulls

Crosby vant i 2014 «Celebrity Big Brother», og fikk etter det sitt eget TLC-program: «The Charlotte Crosby Experience». Hun har skrevet boken «Me, Me, Me», og har en kleskolleksjon ved navn Nostalgia.

25-åringen har, som Pattison, også gått ned i vekt og fått mye oppmerksomhet for det. Treningsvideoen hennes ble den mestselgende treningsvideoen i Storbritannia i 2015.

Slik ser hun ut nå:

Holly Hagan

Foto: Bulls
Foto: Bulls

Hagan har som de andre to også gitt ut en selvbiografi, og hennes har fått navnet «Not Quite a Geordie». Hun har vært å se på forsiden av både FHM og Nuts, og står bak den populære kleskolleksjonen Lasula.

I tillegg til dette har hun covret låta «Milkshake».

Hagan har tidligere vært åpen om at hun «elsker alt som er falskt», og sier hun ikke kan leve uten falske øyevipper eller brunkrem. Den barmfagre jenta forteller at hun aldri tar av seg løsvippene og at hun til og med sover med dem.

Slik ser hun ut nå:

Foto: Bulls

Sophie Kasaei

Foto: Bulls

Kasei forlot serien etter syvende sesong. Siden den gang har hun startet opp klesbutikkene Off The Rails Botique og House of SBH. Hun fungerer også som festplanlegger for «Geordie Tours».

Slik ser hun ut nå:
(Sophie er her avbildet sammen med kusinen Marnie, som også var med i en sesong av serien.)

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.