Foto: Peder Gjersøe (NTB Scanpix)

Fyrsteparet fester i Norge

Feirer 50-årsdagen til Jan Kvalheim i helgen.

Publisert

(SIDE2): Fyrst Albert (55) og fyrstinne Charlene (35) ankom Torp flyplass med privatfly fredag, for deretter å ta seg ned til Kragerø Resort.

Skal spille
Der skal de feire 50-årsdagen til sin gode venn, og tidligere sandvolleyballproff, Jan Kvalheim, skriver Seoghør.no. Jubileet feires i den vakre skjærgården med stor fest og selvsagt en sandvolleyballturnering.

Albert er svært opptatt av idrett, og har spilt sandvolleyball på fritiden, så det er grunn til å tro at han vil stille opp i turneringen. Den felles sportsinteressen har ført til at han og Jan Kvalheim og sandvolleyballmakker Bjørn Maaseide har blitt gode venner. De er med når fyrsten arrangerer sitt årlige sandvolleyballturnering i lilleputtstaten.

- Vi spilte sandvolleyball sammen i en turnering han hadde på slutten av 90-tallet. De siste årene har vi tatt opp tråden en del, og nå har han en årlig vennecup på hytta der vi bruker å spille, uttalte Maaseide til VG tidligere i sommer.

Foto: Eric Gaillard

Helt nydelig
Charlene synes det er helt topp å være tilbake i Norge.

- Det er helt nydelig her! Vi ankom i går, og så langt har det vært et fantastisk opphold, sier fyrstinne Charlene til Se og Hør. Hun besøkte Norge for første gang i fjor - nærmere bestemt Finnmark.

- Det er vidunderlig å være sammen med venner, i slike flotte omgivelser, legger fyrst Albert til. Fyrsten har gjestet Norge på diverse arrangementer en rekke ganger i årenes løp.

Foto: Peder Gjersø

100 gjester
Også alpinist Aksel Lund Svindal, som tidligere har bodd i Monaco, og fotballspiller John Carew står på gjestelisten under helgens bursdagsfest.

Om lag 100 gjester er invitert.

Foto: Peder Gjersøe

Les også:

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.