Foto: Elin Reitan, Mediehuset Nettavisen (Mediehuset Nettavisen)

- Fy fader, for en flott jente!

Triana Iglesias fikk seg en overraskelse da hun møtte Paris Hilton.

Publisert

PUERTO VALLARTA/(Side2) : Paris Hilton (31) er for tiden i Mexico for å være med på innspillingen av den norske utgaven av Paradise Hotel.

Side2 er på plass i Puerto Vallarta hvor skandalseien spilles inn, og møtte Paris i hennes residens. Puerto Vallarta er et 1300 kvadrameter stort område som er et yndet sted å feriere for amerikanere.

LES MER:Paris skal være med i norske Paradise

På stedet var også Paradise Hotel-programleder Triana Iglesias (30) og søndag møtte de hverandre for første gang.

- Det gikk så fort og så synes jeg det var merkelig å skulle møte henne med pressen til stede. Jeg hadde sikkert vært litt annerledes om jeg hadde møtt henne uten at så mange så på, sier Triana til Side2 da vi møter henne kort tid etter møte med den blonde superstjernen.

Les også:

- Mye finere i virkeligheten
Det var i Paris´bolig de to utvekslet sine første ord - en diger villa utstyrt med mange fasiliteter, med utsikt ut over havet.

Triana fikk seg imidlertid en overraskelse da hun så Paris komme spankulerende mot henne, og til Side2 forteller hun hva hun tenkte med en gang hun fikk øye på superkjendisen.

- Fy fader, for en flott jente. Hun er jo flott på bilder, men hun hadde noe ved seg som man ikke ser på bildene. Hun var mye finere i virkeligheten, sier Triana.

Foto: Elin Reitan, Mediehuset Nettavisen

- Jeg angret veldig
Mens Paris var ikledt en topp og skjørt i brokade stil, samt skyhøye, svarte pumps, ankom Triana seansen iført rocka olashorts og en lekker topp i. Og det var en ting brunetten angret på etter møtet.

- Jeg angret veldig på at jeg ikke hadde på meg sko. Jeg kom barbeint, mens hun kom i de høye hælene, ler Triana.

SE DE FØRSTE BILDENE:Utelukker ikke sex

- Jeg fikk lyst til å ta henne med hjem
Stemningen mellom de to var svært god under det spesielle møtet, og de både klemte og holdt rundt hverandre..Det var imidlertid nok tid til å sjarmere Paradise-programlederen, som ikke er snau med ordene når hun beskriver den amerikanske stjernen.

- Hun virkelt nesten litt sjenert og det synes jeg er litt sjarmerende. Jeg fikk litt lyst til å ta henne med meg hjem til Norge og bli bedre kjent med henne, ler Triana, som vil få tid til å møte Paris igjen når innspillingen av skandalserien starter om kort tid.

- Jeg håper jeg får litt mer tid med henne så jeg får sjansen til å snakke med henne uten all pressen til stede. Hun hadde veldig god energi følte jeg. Jeg trodde ikke hun skulle være bitchy eller kjip eller noe, men jeg trodde hun skulle være noe annet - noe mer. Men hun var så stille og rolig, sier Triana ettertenksom, før hun legger til; - Hun virket som en veldig kul dame.

- Har mye å si for programmet
Som kjent har Paris norske aner, og til Side2 har hun uttalt at hun absolutt føler seg norsk. Triana synes det er kult at en kjendis med tilknytning til Norge, nå vil være med å krydre den populære TV3-serien, som vil komme på skjermen en gang før sommeren.

Med Paris med på laget er det også grunn til å tro at nye seere vil vise interesse for Paradise Hotel, men Triana har også tro på at årets deltakere vil lokke seere til skjermen.

- Jeg håper de ser på på grunn av deltakerne, for vi har noen skikkelig «kick-ass»-deltakere i år som gjør at folk blir hekta, mener hun.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!