FINALIST: Jørgine Massa Vasstrand er forkjemper for et sunt kroppsbilde og er en av Norges største treningsinfluensere. Nå kan hun vinne Gullrutens Publikumspris.
FINALIST: Jørgine Massa Vasstrand er forkjemper for et sunt kroppsbilde og er en av Norges største treningsinfluensere. Nå kan hun vinne Gullrutens Publikumspris. Foto: Reebok

Gullruten 2019

Funkygines spreke hverdagstips: Kom i form hjemme

Jørgine Massa Vasstrand, som er nominert til Publikumsprisen, mener det er lett å komme i gang med hjemmetrening. Hun har laget et enkelt treningsprogram til Her og Nås lesere.

Publisert Oppdatert

Jørgine Massa Vasstrand «Funkygine» (29) er en av fire finalister til å vinne Publikumsprisen under Gullruten i Bergen.

– Jeg smilte faktisk så mye at jeg ikke klarte å holde øynene oppe samtidig. Tusen millioner takk for alle stemmer så langt, sier den treningsglade influenseren til Her og Nå.

Treningen har vært en del av hverdagen til Ålesund-jenta så lenge hun kan huske.

Og det er hennes ønske om å inspirere til mer bevegelse som motiverer henne til å gi det lille ekstra – alltid.

– Jeg håper at jeg klarer å formidle at fysisk aktivitet ikke behøver å være komplisert. At det ikke finnes en fasit. At det handler om å finne sin egen måte, og at den må være både realistisk og lystbetont. Og så håper jeg at jeg kan bidra i positiv forstand med tanke på det presset mange føler rundt kropp og selvbilde. At jeg kan fronte trening med et annet formål enn å være slank eller se bra ut.

- Jeg ønsker å motivere og inspirere mennesker til å være seg selv. Være fornøyd med den de er og det man har, forteller Jørgine, som har blitt hyllet for sin åpenhet rundt sunne kroppsidealer.

Nå deler hun noen treningstips med Her og Nås lesere.

Se blogginnlegg her: Lavterskel hjemmetreningsprogram

Se video av treningsprogrammet her:

Du kan stemme på Jørgine eller andre av finalistene til Publikumsprisen under:

GJØR DET ENKELT: Du trenger ikke kjøpe dyre manualer for å få til trening hjemme. Fyll noen flasker med vann og sett i gang.
GJØR DET ENKELT: Du trenger ikke kjøpe dyre manualer for å få til trening hjemme. Fyll noen flasker med vann og sett i gang. Foto: Privat
DIPS: Denne øvelsen er effektiv på overarmene. Er det for tungt med to stoler, setter du beina i gulvet.
DIPS: Denne øvelsen er effektiv på overarmene. Er det for tungt med to stoler, setter du beina i gulvet. Foto: Privat
GJØR DET ENKELT: – Jeg håper at jeg klarer å formidle at fysisk aktivitet ikke behøver å være komplisert, sier Jørgine til Her og Nå.
GJØR DET ENKELT: – Jeg håper at jeg klarer å formidle at fysisk aktivitet ikke behøver å være komplisert, sier Jørgine til Her og Nå. Foto: Rasmus Kongsore

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!