OVERBESKYTTENDE: Jørgine passer godt på sine lillebrødre Emil, Silas og Noah. I tillegg til moren Trude, ser hun på seg selv som deres ekstramamma.
OVERBESKYTTENDE: Jørgine passer godt på sine lillebrødre Emil, Silas og Noah. I tillegg til moren Trude, ser hun på seg selv som deres ekstramamma. Foto: Marius Gulliksrud / Her og Nå

Jørgines lillebror har funnet kjærligheten

- Jeg måtte godkjenne kjæresten

Det er ikke bare-bare å bli en del av den TV 2-aktuelle «Funkyfam». Jørgine Vasstrand stiller strenge krav til de som ønsker å kapre hjertene til hennes tre lillebrødre.

Publisert Oppdatert

Treningsinfluenser og «Skal vi danse»-deltager Jørgine Vasstrand (30) er ikke nådig når det kommer til valget av kjærester for sine tre lillebrødre. Tidligere i år fant den ene av influenserens tvillingbrødre, Silas (22), lykken med sangeren Victoria Andersen (20). Da kom storesøster raskt på banen.

- Jeg måtte godkjenne kjæresten hans, sier Jørgine bestemt til Her og Nå.

Silas og Victoria kom sammen på premierefesten til familiens nye TV 2-realityserie «Funkyfam» og 20-åringen har dermed klart å innfri Jørgines krav om å være en verdig kjæreste for lillebroren.

- Jeg følte meg testet. Da vi datet og var i startfasen, visste jeg at hun var litt streng på akkurat dette. Jeg følte jeg måtte bevise noe og jeg var litt redd. Det har heldigvis gått fint. Så lenge jeg var meg selv bar det godkjent pg det er jeg veldig fornøyd med, smiler Victoria.

Les også: Funkygine: - Å kunne møte utfordringer fysisk og psykisk gir meg en følelse av trygghet

GODKJENT KJÆRESTE: Silas er fornøyd med at kjæresten Victoria ble godkjent av storesøster Jørgine.
GODKJENT KJÆRESTE: Silas er fornøyd med at kjæresten Victoria ble godkjent av storesøster Jørgine. Foto: Marius Gulliksrud / Her og Nå

Silas forteller at Jørgine alltid har vært overbeskyttende overfor ham og søsknene Emil (22) og Noah (17).

– Hun er alltid litt på vakt når en jente kaprer en av guttene hennes, men Victoria har glidd rett inn i familien. Hun og Jørgine kommer godt overens, så det har ikke vært noe for henne å ta tak i med Victoria.

«Skal vi danse»-deltageren utdyper hvorfor hun er så streng med å godkjenne nye tilskudd i familien.

– Det jeg er redd for er at det skal komme noen og dra brødrene mine i motsatt retning. Jeg vil ha noen som har lyst til å være sammen med oss i familien også. Jeg har funnet meg en ektemann som elsker å være sammen med familien min like mye som meg selv. Det tenker jeg er en forutsetning for at guttene skal kunne få seg kjæreste. De må elske oss også.

30-åringen erkjenner at hun er en intens storesøster som er til de grader involvert i brødrenes liv.

– Jeg tror de tåler det fordi de vet at jeg vil dem godt. Jeg blander meg inn i alt man kan tenke seg at en person kan blande seg inn i: Kjærester, livsvalg, bosituasjon, møbler i leiligheten, ting som skal henge på veggen, hvordan de skal brette klærne sine, om sokkeskuffen skal være øverst eller nederst, smiler Jørgine til Her og Nå.

Les også: Funkygine: - Drit i hva jeg eller andre gjør, det er da man oppnår det beste resultatet

TETTE BÅND: Jørgine elsker familien sin, og har hatt et uvanlig nært forhold til søsknene sine helt siden de ble født.
TETTE BÅND: Jørgine elsker familien sin, og har hatt et uvanlig nært forhold til søsknene sine helt siden de ble født. Foto: Privat
LYKKELIGE: Jørgine har funnet drømmemannen i Morten Sundli, ikke minst fordi han er like familiekjær som henne.
LYKKELIGE: Jørgine har funnet drømmemannen i Morten Sundli, ikke minst fordi han er like familiekjær som henne. Foto: Marius Gulliksrud / Her og Nå