Underholdning

Funkygine: - Jeg er hun storesøsteren som blander meg borti alt

Passer godt på tvillingbrødrene sine.

Publisert Oppdatert

BJØRVIKA, OSLO (SIDE2) Vi fikk en prat med Jørgine Massa Vasstrand (29) i forbindelse med pressedagen for den nye sesongen av «Bloggerne».

Noe av det vi er mest nysgjerrige på, er familien hennes. Jørgine har et nært forhold til familien sin og tilbringer mesteparten av tiden med dem. Det gjelder selvfølgelig mannen hennes Morten Sundli (28) og barna Sokrates, Filippa og lille Milano, men også resten av familien.

Les også: Funkygine: - Å mestre og kunne møte utfordringer fysisk og psykisk gir meg en følelse av trygghet

View this post on Instagram

Finally!!!💙👶🏽 #crazyinlove

A post shared by Jørgine Massa Vasstrand (@funkygine) on

Av Jørgines søskenflokk er det kanskje tvillingbrødrene hennes folk kjenner best. Emil og Silas Massa Vasstrand (21) har valgt litt samme vei som storesøster.

- Er du en «overbeskyttende» storesøster?

- Jeg er nok det, hehe. Jeg er hun som blander meg borti alt, og er nok ganske ivrig til storesøster å være, jeg er jo tross alt ikke er moren deres. Vi tilbringer mye tid sammen og er en veldig sammensveiset familie, forteller hun.

- Og hva om guttene en dag kommer hjem med en kjæreste?

- Den ene broren min har en kjæreste, og hun er en kjempehyggelig jente. Men hadde hun ikke vært det, da vet jeg ikke hvor grei storesøster hadde vært, sier hun og ler.

- Blir det «Funky Family Business» nå, ettersom brødrene dine går i dine fotspor?

- Jeg syntes det er kjempespennende å se alt de får til. Jeg vil jo gjerne støtte dem videre i karrieren, og i og med at de har valgt litt samme vei som meg, er det jo naturlig at jeg hjelper til og gir råd, forklarer hun.

- Men hva med venner? Får du tid til dem?

- Jeg har få, men gode venner. Dette er folk som også kommer godt overens med familien min og som kjenner dem godt, slik at vi kan være sammen alle sammen, avslutter hun.

Jørgine er for tiden aktuell i «Bloggerne». på TV2 Sumo, mandag til torsdag klokken 21.30. Jørgine har en managementavtale med Egmont Publishing.

Se klipp fra «Bloggerne» under:

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!