DRO HJEM: Funkygine dro hjem hele tre priser under årets Vixen Influencer Awards 2018.
DRO HJEM: Funkygine dro hjem hele tre priser under årets Vixen Influencer Awards 2018. Foto: Astrid-Helen Holm / Side2.no

Underholdning

- Dette var prisen som betydde mest for meg

Funkygine dro hjem hele tre priser under årets Vixen Influencer Awards.

Publisert

HOTEL CHRISTIANIA TEATER, OSLO (SIDE2) Torsdag kveld vant Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand prisene for «Årets treningsblogger», «Årets forbilde» og «Folkets favoritt» under Vixen Influencer Awards 2018.

Når Side2 møter 29-åringen under utdelingen, forteller hun at det ikke hadde vært dumt å dra hjem alle prisene, men at prisen for «Årets trening» var den aller viktigste.

Les også: Her er alle vinnerne av Vixen Influencer Awards 2018

- Dette var definitivt den prisen som betydde mest for meg. Selv om jeg driver med mye sosiale medier, så er det trening jeg brenner mest for, forteller Jørgine.

I et nylig blogginnlegg har Jørgine har i det siste uttalt seg om merking og sponsing på TV2, og hvor viktig det er å synligjøre reklamering.

Mange tenker fortsatt at det er litt tabu med å tjene penger. Jeg kan jo relatere til en viss grad, og har selv kjent på den følelsen. Jeg har spurt meg selv om det er ok, men samtidig er jeg stolt over jobben jeg gjør.

Jørgine forklarer også hvor viktig det er stå for det man gjør.

- Man jobber med forskjellige partnere, og mange av disse partnerne har verdier som jeg selv står for og kan assosieres med. Da hjelper det ikke å gjemme reklame i et hjørne i håp om at ingen ser det.

- Hva skal til for at influencere blir flinkere til å skjønne dette?

- Det er mange som tjener masse penger på dette, og jeg tror de fleste tenker at man tjener penger på følgerne sine. Da er det fort gjort at man tenker at det hele er dobbelmoralsk. Så lenge man gir

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!