DEN GANG DA: Her er Nicole sammen med barna Connor og Isabella tilbake i 2004. Den gang var forholdet mellom de tre godt, men farens manipulering skal ha ødelagt forholdet.
DEN GANG DA: Her er Nicole sammen med barna Connor og Isabella tilbake i 2004. Den gang var forholdet mellom de tre godt, men farens manipulering skal ha ødelagt forholdet. Foto: Getty Images

Kjendis

Full krig mellom eksparet Tom Cruise og Nicole Kidman: - Nektes å ha kontakt med barna

Snart 20 år etter skilsmissen er forholdet mellom Tom Cruise og Nicole Kidman iskaldt. Nå har også barna brutt kontakten med moren.

Publisert Oppdatert

Det er den tidligere scientologen Sam Domingo (51) som i et intervju hevder at Tom Cruise (57) og resten av den omstridte scientologikirken manipulerte barna til å bryte kontakten med sin mor, Nicole Kidman (52).

Kidman og Cruise giftet seg i 1990, og sammen fikk de adoptivbarna, Isabella (26) og Connor (24).

– Forholdet har vært dårlig mellom Tom og Nicole i mange år, og Tom tok valget om å bryte all kontakt med ekskona. Han fikk også barna sine til å gjøre det samme, forteller Domingo til Radar Online.

Tok avstand fra scientologikirken

Cruise har vært medlem av scientologikirken siden 1986, og i begynnelsen av forholdet deres var også Nicole medlem, men hun trakk seg ut da hun reagerte på flere av kirkens metoder.

Til tross for at mamma Nicole tok avstand fra scientologien, har barna beholdt samme tro som sin berømte pappa. Og ifølge Domingo er barna så manipulerte at hun frykter at Nicole aldri vil se barna sine igjen.

– De ungene har ikke fått gjøre ett eneste eget valg. De har blitt utnyttet gjennom hele oppveksten, og det er ikke riktig, sier hun i intervjuet med Radar Online.

Hun er ikke i tvil om hvorfor Cruise er så godt likt av scientologer verden over.

ELSKER FORTSATT BARNA: Til tross for at hun ikke har kontakt med de eldste barna sine, er firebarnsmoren Nicole Kidman klokkeklar på at kjærligheten til barna er der uansett.
ELSKER FORTSATT BARNA: Til tross for at hun ikke har kontakt med de eldste barna sine, er firebarnsmoren Nicole Kidman klokkeklar på at kjærligheten til barna er der uansett. Foto: Getty Images

– Tom Cruise har en veldig narsissistisk personlighet, noe som passer kulten bra. Hver gang jeg så han, oppførte han seg som, og viste tydelig, at han var en VIP-person i kirken. Jeg synes synd på familien, fordi de er fine mennesker, men Kidman var bare 23 år gammel da hun og Cruise giftet seg.

BRUDD: Nicole og Tom Cruise var gift fra 1990 til 2001. Sammen fikk de adoptivbarna Connor og Isabella.
BRUDD: Nicole og Tom Cruise var gift fra 1990 til 2001. Sammen fikk de adoptivbarna Connor og Isabella. Foto: AP / NTB scanpix
BARNA: Både Connor og Isabella har blitt voksne, og Nicole respekterer barnas valg om å være scientologer.
BARNA: Både Connor og Isabella har blitt voksne, og Nicole respekterer barnas valg om å være scientologer. Foto: Getty Images

Vil ikke snakke om ekser

Hun har aldri ønsket å snakke om ekteskapet med skuespilleren, da hun føler det ikke rett overfor hennes nåværende ektemann, Keith Urban (51).

– Jeg liker ikke å snakke om ekser og ting rundt det fordi jeg er gift. Jeg er veldig lykkelig gift og har to små jenter. Så det føles nesten respektløst overfor både Tom og Keith å prate om dette. Derfor prøver jeg å holde meg til nåtiden, sa hun til New York Magazine i fjor.

Fem år etter skilsmissen fra Cruise, giftet Kidman seg med musikeren Keith Urban. Sammen har de fått barna Sunday (11) og Faith (8).

De to døtrene er nok en liten trøst for Nicole, som i et intervju med VG tidligere var klar på at hun elsker alle barna sine, uansett.

– De er voksne, og gjør sine egne valg. For meg handler det om ubetinget kjærlighet. De valgte å være scientologer, men som mor er det min jobb å elske dem, uansett hvordan omstendighetene er, sa hun.

LYKKELIGE: Siden 2006 har Nicole vært gift med det hun omtaler som sitt livs store kjærlighet, Keith Urban.
LYKKELIGE: Siden 2006 har Nicole vært gift med det hun omtaler som sitt livs store kjærlighet, Keith Urban. Foto: Getty Images

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!