GJENFORENT: Den 15. juni feiret Courteney Cox sin 55-årsdag, og Jennifer Aniston og Lisa Kudrow var til stede for å feire venninnen. Bildet til venstre er fra «Friends» i 1997. Hvem kunne trodd at det er 22 år mellom bildene?
GJENFORENT: Den 15. juni feiret Courteney Cox sin 55-årsdag, og Jennifer Aniston og Lisa Kudrow var til stede for å feire venninnen. Bildet til venstre er fra «Friends» i 1997. Hvem kunne trodd at det er 22 år mellom bildene? Foto: Getty Images / Handout / Instagram

Underholdning

«Friends»-stjernene har beholdt vennskapet

Da Courteney Cox nylig feiret sin 55-årsdag, var venninnene fra «Friends», Jennifer Aniston og Lisa Kudrow, selvskrevne gjester. Det ble et herlig gjensyn på Instagram.

Publisert Oppdatert

Den 15. juni fylte Courteney Cox, bedre kjent som Monica i «Friends», 55 år. I den anledning hadde hun blant annet invitert sine gode venninner fra TV-suksessen, Jennifer Aniston (50) og Lisa Kudrow (55).

At de tre har beholdt et nært vennskap, er det liten tvil om. Trioen er ofte å se på henholdsvis Lisa og Courteney sine Instagram-kontoer, hvor de poster bilder av at de tilbringer tid sammen. (Jennifer Aniston har, så vidt vi vet, ingen offisiell Instagram, men korrigér oss gjerne om vi tar feil).

– Hvor heldig er ikke jeg som får feire bursdagen min med disse to??? Jeg elsker dere, jenter. Så mye, skriver 55-åringen under et bilde av seg selv sammen med Kudrow og Aniston.

Lite har forandret seg

Bildet som følger teksten viser de tre venninnene, og det er lite som har forandret seg siden «Friends»-tiden. Damene holder seg godt og er fortsatt BFFs.

Både Lisa og Jennifer har tidligere hyllet venninnen for personen hun er.

– Uten å avsløre for mye privat, så har Courteney vært der for meg i tykt og tynt, sa Jennifer i 2015 til E! Online.

– Det er ikke noe spill med henne. Du kan stole på henne fullt og helt. Det spiller ingen rolle om jeg ser Courteney hver uke eller en gang i året. Jeg vet hvem hun er, og jeg vet hvor jeg har henne, har Kudrow tidligere uttalt, ifølge People.

View this post on Instagram

Halfway there... #girlsnight #?

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow) on

View this post on Instagram

My eyes! My eyes!

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow) on

Utelukker ikke gjenforening

Trioen var en del av TV-suksessen «Friends», som gikk på TV verden rundt i hele ti år, og helt siden siste episode ble vist i 2004, har fansen drømt om en gjenforening med de seks vennene i TV-serien.

Da Jennifer Aniston gjestet Ellen DeGeneres (61) i februar, var hun ikke fremmed for en gjenforening.

– Alt er mulig, svarte hun den gang

Da den flotte 50-åringen nylig besøkte talkshowet igjen, fikk hun nok en gang spørsmålet om en mulig gjenforening på skjermen.

– Hvorfor ikke? Jeg ville gjort det. Jentene ville gjort det. Guttene ville gjort det. Alt kan skje, sa hun ifølge People.

Om det blir en etterlengtet gjenforening med «Friends»-gjengen vil tiden vise, men trioen gjør i alle fall ingen ting for å avkrefte ryktene ...

SUKSESS: «Friends» er en av TV-historiens aller største suksesser. Siste episode av serien ble sendt i 2004, men fortsatt vises serien i reprise på TV-skjermer verden rundt.
SUKSESS: «Friends» er en av TV-historiens aller største suksesser. Siste episode av serien ble sendt i 2004, men fortsatt vises serien i reprise på TV-skjermer verden rundt. Foto: Reuters / NTB scanpix

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!