INNSPILLINGEN: Emma Corrin i rollen som prinsesse Diana under innspillingen av «The Crown» sesong fire. Scenen er fra da prinsesse Diana hilste på fremmøtte fans utenfor Fremantle Hospital i Perth under Australia-reisen i 1983.
INNSPILLINGEN: Emma Corrin i rollen som prinsesse Diana under innspillingen av «The Crown» sesong fire. Scenen er fra da prinsesse Diana hilste på fremmøtte fans utenfor Fremantle Hospital i Perth under Australia-reisen i 1983.

Mens vi venter på tredje sesong av «The Crown»

Se den første sniktitten på «prinsesse Diana» i suksesseriens fjerde sesong

Selv om prinsessen ikke dukker opp før i sesong fire av «The Crown», er innspillingen allerede i gang. Sjekk så lik Emma Corrin er avdøde Diana!

Publisert Oppdatert

Mange har ventet tålmodig i snart to år. Endelig kommer den etterlengtede tredje sesongen av populære «The Crown» på Netflix 17. november.

Og ikke nok med det, sesong 4 er allerede under innspilling, og her dukker Diana Spencer opp for aller første gang. Nå har de første bildene av Emma Corrin (23) som Diana kommet ut. Og sjekk så like de er utseendemessig!

Polkadottkjole

Diana og prins Charles (70) reiste rundt i Australia i 1983, og det er denne hendelsen som spilles inn på «The Crown» akkurat nå, dog er ikke skuespillerne i Australia, men i Malaga i Spania.

På de nye bildene ser vi at Emma har fått på seg en nesten identisk, polkadott-kjole som Diana bar i Perth i 1983. Den rosa kjolen har det samme brede beltet i midjen og halslinning med knute.

2019: Emma Corrin var nesten en tro kopi av avdøde Diana da hun viste seg i den rosa kjolen under innspillingen av «The Crown» i Spania.
2019: Emma Corrin var nesten en tro kopi av avdøde Diana da hun viste seg i den rosa kjolen under innspillingen av «The Crown» i Spania. Foto: NTB scanpix
1983: Prinsesse Diana var kledd i rosa da hun hilste på fremmøtte fans utenfor Fremantle Hospital i Perth under Australia-reisen i 1983.
1983: Prinsesse Diana var kledd i rosa da hun hilste på fremmøtte fans utenfor Fremantle Hospital i Perth under Australia-reisen i 1983. Foto: NTB scanpix

Den rosa hatten med stor sløyfe er også identisk, det samme er den overdimensjonerte, hvite clutchvesken.

Identisk kjole

Det er også spilt inn scener fra Charles og Dianas besøk ved Uluru, også kjent som Ayers Rock, midt i Australia.

Her har «The Crown» gjenskapt Dianas hvite kjole med knapper hele veien og stramt belte i livet.

Josh O'Connor (29) spiller rollen som prins Charles, og ble utstyrt med det som ser ut til å være nøyaktig lik skjorte og bukser i khaki.

2019: I «The Crown» har Josh og Emma fått utdelt klær som ser identiske ut med dem Charles og Diana hadde på seg i 1983.
2019: I «The Crown» har Josh og Emma fått utdelt klær som ser identiske ut med dem Charles og Diana hadde på seg i 1983. Foto: FOTO: NTB SCANPIX
1983: Her står prinsesse Diana og prins Charles foran Uluru i Australia i 1983. 9 måneder gamle prins William var også med på denne turen «down under».
1983: Her står prinsesse Diana og prins Charles foran Uluru i Australia i 1983. 9 måneder gamle prins William var også med på denne turen «down under». Foto: FOTO: NTB SCANPIX
SKUESPILLEREN: Slik ser Emma Corrin ut når hun «er seg selv» på den røde løperen.
SKUESPILLEREN: Slik ser Emma Corrin ut når hun «er seg selv» på den røde løperen. Foto: FOTO: NTB SCANPIX