Foto: (Getty)

- Forsøkte å ta livet av seg

Michael Jacksons datter fraktet til sykehus med ambulanse.

Publisert

(SIDE2): Datteren etter den avdøde popkongen Michael Jackson skal natt til onsdag lokal tid, ha blitt fraktet til sykehus etter å ha forsøkt å ta sitt eget liv.

Det skriver TMZ.com.

- Lider
Paris Jackson (15) skal ha blitt hentet hjemme i Calabas tidlig onsdag, bekrefter hennes bestemor Katherine Jackson via sin advokat, overfor nydailynews.com.

- Hun lider etter tapet av faren. Men vi vet ikke hva som gjorde at dette skjedde nå, sier advokaten, og fortsetter:

- Paris er fysisk ok og får den rette medisinske behandlingen. Å være 15 år gammel og følsom er vanskelig uansett hvem du er. Det er spesielt vanskelig når du har mistet den som sto deg nærmest.

Ifølge TMZ skal jenta ha kuttet håndleddet. Hun skal være utenfor fare, men det er uvisst hvor alvorlige skadene er og hvor lenge hun blir på sykehus.

TMZ skriver at en kilde forteller at dette ikke er første gang hun har gjort noe lignende.

- Hun har forsøkt dette før, men dette var langt mer alvorlig, dette var ikke et rop om hjelp.

Berømt far
Paris bor sammen med sin bestemor Katherine, og sine tro brødre Blanket og Prince Jackson. Søskenflokken har bodd hos bestemoren siden deres berømte far, Michael Jackson, døde 25. juni 2009.

I den senere tid har Paris og hennes mor, Debbie Rowe, gjenopptatt kontakten, noe som også har vært bestemorens ønske. Rowe var gift med Michael i tre år, og er også mor til Prince.

Hun sier via sin advokat:

- Vi setter pris på at folk tenker på Paris nå, og at de respekterer familiens priatliv.

Hun bekrefter også overfor ETonline, at datteren har prøvd å begår selvmord, og sier hun har «hatt mye den siste tiden».

Nettsiden skriver også at Paris tidligere på kvelden skal ha blitt rasende, da hun ble nektet å gå på en Marilyn Manson-konsert i morgen kveld.

Tvitret like før
Like før skal hun ha tvitret teksten til Beatles-sangen Yesterday, og det er også ting som tyder på at hun har kranglet med noen, ut fra andre meldinger hun la ut på Twitterkontoen sin.

«Yesterday, all my troubles seemed so far away now it looks as though they're here to stay», er blant tingene hun skrev.

Før det skrev hun også: «Jeg lurer på hvorfor tårer er så salte» og «OMG... den samtalen eskalerte raskt», uten at det er klart hvem hun henviste til.

15-åringen skal ha blitt fraktet av sted på båre, og sendt til et sykehus i nærheten. Ambulanse ble ringt halv to på natten, men det er foreløpig uklart hvem som ringte.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!