Foto: (Henriksen Sollerman)

- Følelsen kun god rock kan frembringe

El Cuero med smakebit på kommende skive.

Publisert

(SIDE2): - Hvor hører et menneske hjemme? Hvor godt kjenner vi oss selv, og hvor godt kjenner vi mørket i oss? Er den vellykkede også den beste, eller er det ikke nettopp når vi føler oss store og viktige at vi blir farlige for oss selv og verden rundt oss? sier vokalist og låtskriver i El Cuero, Brynjar Takle Ohr.

Med sin nyeste singel tar El Cuero, sammen med produsent Cato «Salsa» Thomassen og tekniker Bjarne Stensli, mål av seg å lage en låt som er langt mer internasjonal og vågal i uttrykket enn noen gang tidligere.

- «My Dark America» er fengende, uredd, frekk, med stadionegenskaper og den gode bilkjøringsfølelsen kun god rock kan frembringe, sier bandets trommeslager, Håvard Takle Ohr.

Singelen er den første fra bandets kommende skive, som slippes 8. februar Ifølge gjengen selv, ble skiva til som et resultatet av 17 dager i norsk skog – fylt med kreativ jamming, prøving og feiling, festing og krangling, store oppturer og skrekkelig mye moro. Kort sagt: Akkurat slik rockealbum skal lages.

Videoen til låta kan du se her:

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.