KAN VINNE: Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (f.v.), Solveig Kloppen, Vegard Harm og Morten Hegseth, Nicolay Ramm.
KAN VINNE: Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (f.v.), Solveig Kloppen, Vegard Harm og Morten Hegseth, Nicolay Ramm. Foto: Astrid-Helen Holm / Morten Bendiksen / Tor Erik H. Mathiesen / NTB Scanpix

Gullruten 2019

Finalistene til Publikumsprisen er klare

Tusen takk for kjempestort engasjement rundt kåringen av årets publikums­pris! Over 100.000 stemmer har kommet inn til de fire finalistene Harm & Hegseth, Jørgine Massa Vasstrand, Nicolay Ramm og Solveig Kloppen. Avtemmingen er nå avsluttet!

Publisert Oppdatert

Oppdatering 11. mai 2019: Avstemmingen til Publikumsprisen er nå avsluttet. Vinneren avsløres under Gullrutens TV-sending klokken 21.40.

De fire finalistene tok imot nyheten med stor glede og skal nå kjempe videre om den gjeve Publikums-
prisen.

Hvem av disse fire som vinner, er det Her og Nås lesere som skal avgjøre gjennom å stemme på sin favoritt helt frem til klokken 12.00 dagen prisutdelingen blir holdt i Bergen, lørdag 11. mai.

– Vi er utrolig glade for engasjementet blant våre lesere. Det har vært stor interesse, mange stemmer og ikke minst er det veldig jevnt, sier redaktør i Her og Nå, Monica Smith.

Du kan stemme på finalistene frem til Gullruten går av stabelen 11. mai. Avgi din stemme under:

Vegard Harm (23) og Morten Hegseth (33), VGTV

Vegard Harm og Morten Hegseth
Vegard Harm og Morten Hegseth Foto: Tor Erik H. Mathiesen / NTB scanpix

Den gledesstrålende duoen underholder oss med «Panelet» på VGTV og den populære podkasten «Harm og Hegseth».

Med treffsikre kommentarer og morsom harselering om alt og alle treffer de en svært bred målgruppe. Vegard og Morten har virkelig bydd på seg selv og imponert i år med innsatsen i henholdsvis «Vegard X Funkygine» og «Skal vi danse».

Jørgine Massa Vasstrand (29), TV 2

Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand
Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand Foto: Espen Solli / TV 2

Influenser og treningsfantast «Funkygine» har markert seg i flere kanaler det siste året. Best kjenner vi henne fra «Bloggerne» på TV 2, der hun raust har delt både graviditet og fødsel. «Vegard X Funkygine» på VGTV har også blitt en snakkis av dimensjoner i år.

Et herlig, positivt forbilde som det spruter energi, livslyst og glede av.

Solveig Kloppen (47), TV 2

Solveig Kloppen
Solveig Kloppen Foto: Morten Bendiksen / Her og Nå

Har det siste året vært programleder for tre programmer på TV 2.

Leder «Norske talenter» på stødig vis, skaper nær stemning når hun inviterer folk hjem til seg, og rørte svært mange av oss med den personlige og rørende dokumentaren «Det jeg ikke fikk sagt», om morens død og søsterens selvmord.

Nicolay Ramm (30), NRK

Nicolay Ramm
Nicolay Ramm Foto: Anne Elisabeth Næss / Her og Nå

Heller ikke i år kommer vi unna fjorårets vinner Nicolay Ramm. NRKs nye gullgutt har fans i alle aldre. Med sine elleville stunts og vinnende vesen får han trauste idrettsutøvere med på supermorsomme innslag.

Han har underholdt et bredt publikum med «Helt Ramm – Alpestreker» under VM i Seefeld, fått sitt eget TV-program i selveste Gullrekka med «Ramm, ferdig, gå» og imponerte stort som programleder for selveste «Idrettsgallaen».Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!