HOLDER SAMMEN: Elin Bergius og Christian Trælnes, Morten Botten og Sofie Nilsen møtte alle hverandre under innspillingen av Paradise Hotel på TV3.
HOLDER SAMMEN: Elin Bergius og Christian Trælnes, Morten Botten og Sofie Nilsen møtte alle hverandre under innspillingen av Paradise Hotel på TV3.

TV

5 Paradise Hotel-par som fortsatt er kjærester

Disse herlige parene setter standarden for realitypar.

Publisert Oppdatert

Noen finner kjærligheten på Tinder, noen finner den ute på byen - og andre finner den på TV. På Paradise Hotel har vi sett at flere har funnet tonen, og vi har fulgt dem gjennom oppturer og nedturer. For noen har romansen blitt til kjærlighet, og de har endt opp som par også utenfor hotellet.

Men det er som med TV-par som med alle andre; det er ikke alltid at kjærligheten varer. Blant annet valgte Ingrid Aguiluz (21) og Erik Anders Sæter (21) i sommer å gjøre det slutt. Det samme gjorde toppblogger Isabel Raad og hennes kjæreste Pierre Louis Olsson (24). Raad delte den triste nyheten på sin egen blogg.

Her er 5 Paradise Hotel-par som fortsatt er kjærester:

Elin Bergius og Christian Trælnes (medvirket i Paradise Hotel i 2015)

Bergius og Trælnes (eller CF, som dere som er PH-fans kanskje husker ham som) møtte hverandre under innspillingen av Paradise Hotel 2015, og flyttet sammen etter at de sjekket ut.

Bergius forteller til Side2 at det fra hennes side var kjærlighet ved første blikk.

- Han sier det ikke var det. Men han lyver, sier hun leende.

- Men det spiller uansett ingen rolle nå. Alt som betyr noe er at han hver dag kommer hjem og legger seg ved siden av meg og jentene våre. Han er der for oss hver dag.

De to har døtrene Juni (2) og Belle (1) sammen, og bor i Sandnes. De har nylig kjøpt sin andre bolig sammen, som snart er innflytningsklar. Nettopp det at de to har barn sammen, tror Bergius har vært viktig for at forholdet skulle vare.

- Vi har hatt en grunn til å kjempe for forholdet. Vi ønsker ikke at barna våre skal vokse opp med foreldre som ikke elsker hverandre. Derfor gjør vi vårt beste hver dag for å vise hverandre at vi setter pris på hverandre, sier tobarnsmoren til Side2.

Også det at de to i utgangspunktet er svært ulike, og at de dermed utfyller hverandre, tror hun har vært positivt.

Bergius driver en populær Instagram-konto, med over 133.000 følgere, hvor hun deler blinkskudd fra familiens liv. Hun har også en blogg hvor hun nylig delte at det kan være utfordrende å være et offentlig par, og at det var like før et rykte om utroskap tok knekken på dem.

Men heldigvis, forteller hun, har de stort sett hatt «folket» på sin side.

- Det har heldigvis kun vært den ene, oppdiktede historien. Den holdt mer eller mindre på å ødelegge familien vår. Men i dette tilfellet var det snakk om en ung jente som nok ikke tenkte på hvilke konsekvenser slike løgner kan få, sier hun.

- Jeg har på en måte lagt opp til dette livet selv, ettersom jeg deler bilder av oss os familien min. Men, bortsett fra det, så tror jeg ikke vi har det akkurat som alle andre par.

Se flere bilder av paret her:

Sofie Nilsen og Morten Botten (medvirket i Paradise Hotel i 2017)

View this post on Instagram

❤️❤️

A post shared by M O R T E N B O T T E N (@mortenbotten) on

Det var i mai i 2017 at Paradise Hotel-deltaker og Side2-blogger Sofie Nilsen bekreftet gjennom et blogginnlegg at hun og Morten Botten var blitt kjærester.

- Vi har holdt det skjult siden sånn midten av april. Grunnen er rett og slett at vi var et ganske ferskt par og da er det vanskelig at folk skal ha masse meninger og tanker om det, sa Sofie den gangen til Side2.

Og de to er fortsatt sammen. Nylig skrev Nilsen på bloggen sin at de to har fått et skikkelig «husmorforhold».

« Morten og jeg har fått et skikkelig husmor-forhold, han er den som lager mat og jeg er den som rydder. », skriver hun på bloggen sin.

Se flere bilder av paret her:

Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe (deltok i Paradise Hotel i 2012)

Gjelsvik og Poppe fant tonen under den fjerde sesongen av realityserien. Forholdet tok etter hvert slutt, men de fant tilbake til hverandre da de begge deltok i Robinsonekspedisjonen i 2013. Siden har de vært sammen, og faktisk giftet seg (ikke helt på ekte), og forlovet seg på nytt.

Nå er de igjen gifteklare, og Gjelsvik skrev nylig på bloggen sin at hun i sommer har speidet etter bryllupslokasjoner i Ibiza. Ellers er samfunnsengasjerte Gjelsvik blitt en prisberømmet blogger, og sammen har de YouTube-kanalen Kristin og Dennis.

Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl (medvirket i Paradise Hotel i 2017)

Det var tydelig for seerne at de to hadde funnet tonen, da serien rullet over skjermen. Forholdet valgte de to likevel å holde skjult, og de hadde allerede vært sammen i to måneder da Lunde bekreftet forholdet på bloggen sin.

Nå er de to aktuelle i TV 2s Skal vi danse, hvor de konkurrerer mot hverandre. Martine har tidligere uttalt at hun håper på å komme lenger i konkurransen enn kjæresten.

- Vi kommer nok til skjerpe oss skikkelig, fordi jeg tror ingen av oss har lyst til å ryke ut først.

Så gjenstår det å se om Lunde kan kuppe seieren her, på samme måte som i Paradise Hotel. Den gangen valgte hun å kaste kula på 50.000 kroner, til alles store overraskelse. Pengene delte hun med Aleksander og venninnen Isabelle.

Se flere bilder av paret her:

View this post on Instagram

Min favoritt🤴🏽

A post shared by Martine Lunde Aarsrud (@martinelunde) on

Oskar Johansson og Julie Grundbakken (medvirket i Paradise Hotel i 2018)

Da svenske Oskar Johansson (21) sjekket inn på Paradise Hotel i den siste sesongen av den populære TV-serien, ble det raskt tydelig at han hadde funnet tonen med bergensjenta Julie Grindbakken (21).

Under finalefesten til Paradise Hotel 2018 fortalte Grindbakken til Side2 at forholdet deres på kort tid hadde utviklet seg til mer enn et vennskap.

- Jeg fant kjærligheten, sa hun da.

Og kjærligheten har vist seg å vare. Nylig la Grindbakken ut et Instagram-bilde, hvor hun forteller at de to snart skal reise på sin første kjærestetur.

Se flere bilder av paret her:

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!