Foto: Nrk

- Even og Isak kåret til årets TV-par av E!

- Et skritt på veien til å fjerne «jævla homo» som skjellsord, sier redaksjonssjefen i P3.

Publisert

Redaksjonssjef Håkon Moslet i P3 bekrefter overfor Side2 at Isak og Even fra Skam har stukket av med seieren i E!s kåring av årets TV-par.

- Dette er selvsagt veldig gøy. En seier for kjærligheten og et skritt på veien til å fjerne «jævla homo» som skjellsord. Men først og fremst en seier for den utrettelige og fantastiske Skam-fansen, ikke minst Kosegruppa DK, som har jobbet 24/7 for EVAK de siste ukene, sier Håkon i en SMS til Side2.

Isak og Even slo ut TV-par fra både «Vampire Diaries» og «The 100s» på veien mot finalen, og har altså nå stukket av med seieren. 

Og dét uten at Skam egentlig har blitt vist i USA! 

Det sto mellom gutta fra Skam og Magnus og Alec fra Shadowhunters i finalen.

Stor mobilisering

Bak seieren har det også foregått en mobilisering i sosiale medier av de to Facebook-gruppene  SKAM Fri og ekte 20+ og KosegruppaDK som laget en kampanje i forbindelse med avstemmingen. 

- Med utgangspunkt i de to gruppene har vi satt sammen en ledergruppe på åtte personer med et web og statistikkteam, to hjemmesider og en instagramkonto i tillegg til en Twitter-konto. I tillegg har vi hatt et eget Latin-Amerika-team, flere Russland-kontakter og flere personer med ansvar for kontakt med internasjonale Facebook-grupper og nasjonale grupper i andre land, skriver kampanjeledelsen i en mail til Side2. 

Kampanjeledelsen forteller at kampanjen har nådd store deler av USA, Europa, Russland og Asia, og at de har hatt kontakt med enkeltmennesker og grupper i sosiale medier i et stort antall land. 

-  Dette har skapt et helt spesielt samhold og en felleskapsfølelse som er helt unik. Her i Skandinavia har de to Facebookgruppene stemt non-stop hele døgnet gjennom de tre og et halvt døgnene konkurransen har vart.

Her kan du sjekke ut SKAM Fri og ekte 20+ og KosegruppaDK på hjemmesidene deres: 

friogekte.no
kosegruppa.dk

Populær på verdensbasis

Selv om Skam opprinnelig  var tenkt som en serie rettet mot norsk ungdom, har den blitt poppis laaangt utover landegrensene det siste året. 

Blant annet har Skam blitt vist i både Sverige og Danmark, men det stopper ikke der. Manager og TV-produsent Simon Fuller, mannen bak «Idol» og «So You Think You Can Dance» har kjøpt rettighetene til å lage en amerikansk versjon av serien. 

Les også: Test deg selv: Hvem er du i Skam? 

Isak (Tarjei Sandvik Moe) og Even (Henrik Holm) slo ut mange kjente par i store TV-serier i E!s kåring av årets hotteste TV-par.
Isak (Tarjei Sandvik Moe) og Even (Henrik Holm) slo ut mange kjente par i store TV-serier i E!s kåring av årets hotteste TV-par. Foto: Nrk
Isak, eller Tarjei Sandvik Moe, er hovedperson i tredje sesong av Skam. 
Isak, eller Tarjei Sandvik Moe, er hovedperson i tredje sesong av Skam.  Foto: Nrk
Foto: Nrk

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.