FØLTE SEG PRESSET: Skuespiller Evangeline Lilly sier hun ikke gjør nakenscener lenger etter Lost.
FØLTE SEG PRESSET: Skuespiller Evangeline Lilly sier hun ikke gjør nakenscener lenger etter Lost. Foto: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / Getty Images

Kjendis

Evangeline Lily sier hun følte seg presset til å gjøre nakenscener i Lost

- Jeg var forskrekket og skalv.

Publisert

I et nytt intervju i podcasten The LOST boys sier skuespiller Evangeline Lily (38) at hun følte seg «tvunget opp i et hjørne» når det gjalt å gjøre nakenscener i serien Lost, som gikk fra 2004 til 2010.

- I sesong tre hadde jeg en dårlig opplevelse på sett da jeg nærmest ble presset til å gjøre en scene delvis naken, og jeg følte at jeg ikke hadde noe valg i saken, påstår hun.

ABC, selskapet og kanalen bak den populære serien, har foreløpig ikke gitt noen kommentar til saken, skriver Independent.

- Det er nok

- Jeg var forskrekket og skalv, og da vi var ferdige, strigråt jeg og måtte fortsette og gjøre en sterk scene rett etterpå.

Hun forteller at det gjentok seg i sesong fire hvor karakteren hennes, Kate, skulle kle av seg og at hun måtte kjempe for å forsøke å få kontroll igjen, noe hun mener hun mislyktes i.

- Jeg sa: «Det er nok - ikke mer. Dere kan skrive alt dere vil, jeg kommer ikke til å gjøre det. Jeg kommer aldri til å kle av meg for denne serien lenger» - og det gjorde jeg ikke heller.

Gjør ikke nakenscener

Det skal være disse opplevelsene som har ført til at Lilly i etterkant av serien har vært svært nøye når hun har valgt roller. Nakenscener har vært uaktuelt.

Skuespilleren har hatt få større roller i etterkant av Lost. De begrenser seg til rollen som alven Tauriel i Hobbiten-filmene i tillegg til rollen som Hope Van Dyne i Ant-Man and the Wasp.

- Når jeg leser manuskripter som inneholder nakenhet, står jeg over. Og det er ikke fordi jeg synes det er noe galt med nakenhet, det er fordi jeg ikke stoler på at jeg kan føle meg komfortabel og sikker.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.