- Et Paradise Hotel uten meg er ikke verdt å se på

Lord Audun Sørseth har sjekket inn igjen på skandalehotellet.

Publisert

(SIDE2): Vi er godt inne i den tredje uka av årets sesong inne på skandalehotellet i Mexico, og i løpet av den siste uka har vi allerede vært vitne til kompliserte parseremonier, og årets første «Paradise-sex».

I dag fikk vi imidlertid et gjensyn med en av deltakerne fra forrige sesong, Audun Sørseth, populært kalt Lord Sørseth.

- Det var veldig morsomt å sjekke inn igjen på hotellet. Jeg tror ikke noen kan se for seg et Paradise Hotel uten Audun Sørseth, det hadde vært et Paradise Hotel det ikke er verdt å se på, sier han til Side2.

Les også: Martine (21) tøyde egne grenser i Paradise Hotel

Måtte gå med maske

Innsjekkingen til Audun var ikke helt som vanlig, og deltakeren ble nødt til å gå med en heldekkende maske og en land svart kappe gjennom hele det første døgnet inne på hotellet. Han fikk heller ikke lov til å prate, og måtte kommunisere utelukkende gjennom nikking og risting på hodet.

- Det var helt latterlig varmt, men heldigvis fikk jeg VIP-treatment, og

fikk ta meg noen pauser uten maske på solo. Det hjalp veldig. Når jeg var ute i sola rant svetten fra håret ned til tærne, sier Audun til Side2.

Om de andre deltakerne på hotellet klarte å gjette hvem som skjulte seg bak masken ville Audun fortsette å bo på solo, men om de gjettet feil, ville Audun få muligheten til å splitte et par.

De andre deltakerne bommet på navnet, og tippet Ole Fredrick Karlsen fra forrige sesong. Det førte til at Audun fritt kunne velge å vrake mellom partnere, og stilte seg til slutt bak Isabell.

- Var det ikke vanskelig å ikke prate med noen i løpet av det første døgnet?

- Det gikk veldig fint å ikke snakke med de andre. En mann som meg er mye alene, så jeg er vant med å holde kjeft en stund, sier Sørseth til Side2.

Kjendisstatus

Lors Audun Sørseth fikk mye oppmerksomhet i fjorårets sesong, blant annet for den selvsikre og nedlatende oppførselen hans inne på hotellet. Han uttalte flere ganger at damene på hotellet ikke nådde opp til hans standard.

I år ser det imidlertid ut som om Audun er mer fornøyd med utvalget.

- Det første jeg tenkte da jeg så jentene var at det så ut som en krysning mellom Slankekrigen og Top Model. Jeg er er veldig fornøyd med både guttene og jentene denne sesongen. Guttene er veldig oppegående, og mer min type enn i fjor, sier han.

Til tross for at det snart er gått et år siden Audun Sørseth sjekket ut av hotellet forrige gang, er det ingenting som tyder på at nordmennene har glemt Audun Sørseth.

- Det har blitt veldig mye oppmerksomhet. Jeg husker folk fortalte meg at Paradise Hotel gjør deg til kjendis i omtrent tre måneder, men jeg føler ikke det har gitt seg i det hele tatt. Det er nesten så jeg må ha livvakter på utesteder, for det er så mange jenter som prøver å komme til min avdeling, sier han, før han legger til:

- Det hender faktisk at de bruker makt.

Oppførselen hans har imidlertid skaffet han problemer enkelte ganger, og under finalefesten i fjor ble det dramtikk og oppstyr da Audun ble innblandet i en slosskamp, og havnet i bråk med noen fra Triana Iglesias følge.

Nå letter han imidlertid litt på sløret, og medgir at han slettes ikke er like nedlatende i virkeligheten som han virker på tv-skjermen.

- Jeg er nesten som jeg er på skjermen, men jeg er litt mindre cocky, og viser mer kjærlighet overfor andre mennesker. Jeg er ikke like nedlatende, men jeg mener fremdeles at jeg er mer verdt enn de fleste andre deltakerne inne på hotellet, avslutter Sørseth.

Vil du følge med på de siste oppdateringene fra Paradise Hotel? Lik oss på Facebook!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!