Erik Sæther raser mot Newa Reza på Paradise Hotel: - Seriøst, det klikker for meg

- Plutselig så går han og ligger med Ingrid, og sier ingenting til meg. Dette får jeg høre av andre, sier Newa Reza i kveldens episode.

Publisert

Det blir ikke ordentlig liv på Pærra uten intriger 🌴

Slik kommer det nok til å bli for tidligere partnere Erik Sæther og Newa Reza. Under kveldens parsermoni innrømmer begge at de lenger ikke kommer overens etter at Erik valgte Ingrid Aguiliz over Newa.

- Det ble til at jeg ville ha Ingrid som partner, og dette hadde vært planlagt i fire uker, forteller Erik under kveldens parsermoni. Videre forteller bodøværingen at han ikke kunne dy seg da sjansen først dukket opp.

Les også: Paradise Hotel: - Sinnssykt dårlig gjort å rotte seg sammen og gå mot en person

Dette falt ikke i god smak hos Newa.

- Det sier litt om vår partnerskap når du innrømmer at du hadde planlagt å stå med Ingrid i fire uker. I løpet av de fire ukene har vi stått sammen, og du har tenkt å være med noen andre. Det sier litt om hvor drittsekk du er, slår Newa til.

I tidligere episoder har Erik i flere anledninger pratet åpent om å få ut Newa i håp om å få en ny partner som han kan spille trygt med. Likevel forteller 20-åringen at han aldri ville gjort noe slikt mot sin tidligere partner.

- Hun er mye mer opptatt av å høre på hva alle andre sier enn å tro på meg.

Newa sier videre at Erik gradvis holdt Newa på avstand før han byttet partner med Ingrid, og oppfattet den merkelig oppførselen som en «douchebag move».

- Plutselig så går han å ligger med Ingrid, og sier ingenting til meg. Dette får jeg høre av andre.

20-åringen raser mot Newa og forteller at han hadde sendt ut henne da sjansen først dukket opp i forrige parsermoni, men rådet henne i å stå med deltakeren Marius Pettersen.

- Jeg er glad i deg, og vil alltid passe på deg. Men, seriøst - hold kjeft, forteller Erik.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.