Er du smartere enn Paradise-jentene?

Se Paradise-videoen som fikk Illuminati til å trende på Google.

Publisert

(SIDE2): Side2s sak og tilhørende videoen med Paradise Hotel-jentene Heidi Alexandra og Aurora, gikk sin seiersgang torsdag.

Den fikk sågar «Illuminati» til å trende på Google.

Måtte google

De to jentene diskuterte nemlig blant annet Illuminati, hvordan kjendisene er medlemmer av ordenen, og hvordan denne fikk valgt Barack Obama til  president i USA.

- Det er sikkert der Illuminati kommer fra, sier Heidi.

- Illuminati, hva er det? spør Aurora.

- Man konspirerer om at det er de som styrer verden.

- Å ja, sånn Atlantis liksom?

- Nei, det er de som bestemmer hva som skjer i verden. Det var de som fikk Obama til å bli president.

LES mer: - ILLUMINATI FIKK VALGT OBAMA SOM PRESIDENT

Men selv om enkelte i kommentarfeltet sa de fikk seg en god latter av jentenes lille girltalk (mens andre var langt mer trollete og sendte avsted negative og nedlatende kommentarer om de to realitydeltakerne), så er det altså tydelig at det ikke er så lett å vite hva dette Illuminati er. Ettersom så mange googlet hva det er.

Foto: (Faksimile TV3)

Aurora har rett

Derfor gir vi deg her en liten forklaring, med hjelp av våre venner i Side3.

Det er, som Heidi sier, ingen myte. Organisasjonen ble grunnlagt i 1776, og var i starten populært. Åtte år etter grunnleggelsen ble Illuminati derimot forbudt, men mange hevder den eksisterer den dag i dag.

Blant annet har flere forfattere hardnakket hevdet at den fremdeles eksisterer. Og president Obama er av flere konspirasjonsteoretikere knyttet til organisasjonen, - ikke bare av rosabloggeren.

Trekanten med øyet i, som jentene snakker om, (som de blant annet mener tyder på at Jay-Z er medlem, ettersom han lager en trekant med hendene) - er også vanlig å referere til som et tegn på Illuminati.

LES hele saken her: DETTE MÅ DU VITE OM ILLUMINATI

Foto: (Faksimile TV3)

Kjendiser

I tillegg til Jay-Z, hevdes det også at kona hans Beyonce er medlem, angivelig er også kompisen Kanye West med. Lady Gaga skal ha brukt symboler i sine videoer og Justin Bieber, Rihanna, Madonna, Kesha og Kim Kardashian påstås også å ha brukt symboler som viser deres tilknytingen. Listen fortsetter og er lang.

Heidi Alexandra viser også til en Youtubevideo, som på 30 minutter enkelt forklarer hva Illuminati er. Det finnes flere, men vi gir deg denne:

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Vil du har mer Paradise Hotel-saker, kan du sjekke ut artiklene under:

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!