BLOGGERNE: Her er årets Bloggerne-gjeng.
BLOGGERNE: Her er årets Bloggerne-gjeng. Foto: Bjørn Wad/ TV 2

Disse skal være med i neste sesong av Bloggerne

- Slipper tårene løs flere ganger, skriver Rasmussen om den kommende sesongen.

Publisert

(SIDE2): Femte sesong av serien Bloggerne kommer våren 2016, og denne gangen har de fått med seg en hel drøss bloggere - 12 for å være nøyaktig.

Blant de som skal være med finner vi Side2-bloggerne SophieElise, MammatilMichelle, Pappahjerte , SuzanneAabel og StyleConnection.

- Tøffe dager

- Det har også blitt filmet mye under flyttingen, og mine tøffe dager. Jeg har aldri i mitt liv grått tidligere på TV, men denne sesongen slipper jeg tårene løs flere ganger, i ulike situasjoner. Jeg håper dere får sjansen til å bli enda bedre kjent med meg, og mitt liv i denne serien, skriver Anna Rasmussen, som står bak bloggen MammatilMichelle, på bloggen sin.

Hun skriver også at seerne vil få ta del i alt «guttedramaet» som har gjort seg gjeldende den siste tiden, ifølge bloggen hennes.

- Vi hadde kamerateamet rundt både med Jan i Kypros og filmet Mathijs og meg i Amsterdam.... Kameraet som filmet i Amsterdam, var baktanken med innlegget " SEXTAPE, skriver hun.

MYE GRÅTING: Anna Rasmussen skriver på bloggen sin at hun aldri før har vist så mye av seg selv på TV.
MYE GRÅTING: Anna Rasmussen skriver på bloggen sin at hun aldri før har vist så mye av seg selv på TV. Foto: Guro Holmene (Mediehuset Nettavisen)

Rasmussen endte med å bli sammen med pappaen til William, Matjis.

Sophie Elise gir mye av seg selv

Sophie Elise Isachsen er klar for sin femte sesong av serien, og hun gleder seg til fortsettelsen.

- «Bloggerne» har vært en del av min hverdag i flere år, og det er jo en stor del av mitt liv. Jeg er glad i produksjonsteamet og det har vært en veldig fin reise for meg som har fått meg mer inn i tv, og som har gitt meg mange muligheter, sier Isachsen i en pressemelding fra TV 2.

- Jeg synes enda det er gøy å holde på med «Bloggerne», og så lenge jeg synes det er gøy, så vil jeg fortsette. I denne sesongen får man være med meg på det aller meste. Opp og ned, hit og dit, tårer og latter - jeg gir som vanlig mye av meg selv og hverdagen min, smiler hun.

LES OGSÅ:Sophie Elise får ros etter Lindmo-opptreden

Sophie Elise forteller at hun igjen vil gi mye av seg selv foran kameraene.
Sophie Elise forteller at hun igjen vil gi mye av seg selv foran kameraene. Foto: Sophielise.blogg.no

Disse bloggerne er med i sesong 5: Louise Angelica og John Arne Riise, Peter «Pappahjerte» Kihlman, Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen, Sophie Elise Isachsen, Kristin «Styleconnection» Gjelsvik, Suzanne Aabel, instagram-kjendisen Jonas Fossum, friluftslivsbloggeren Tonje Blomseth, landslagsbryteren Felix Baldauf og laksefiskerne Anders og Bjørnar Neteland, som også er med på alpinlandslaget.

Riise positivt overrasket

Tidligere i høst ble det kjent at moteblogger Louise Angelica og John-Arne Riise skulle være med i serien.

- Det er veldig uvant for jeg er en privat person hjemme. Så det var jo dette vi var spente på. Men det har gått veldig bra. Vi har kost oss og hatt det gøy med crewet som har fulgt oss, og ikke minst med våre egne filmkameraer. Vi er veldig positivt overrasket over hvor fort man blir vant til kameraene, sier John Arne i pressemeldingen.

 John Arne Riise, her med kona Louise Angelica Riise, ble overrasket over hvor fort de ble vant til kamera.
 John Arne Riise, her med kona Louise Angelica Riise, ble overrasket over hvor fort de ble vant til kamera. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

- Hvorfor ønsket du og Louise Angelica å være med i Bloggerne?

- Først og fremst fordi vi blogger begge to. Vi har bodd i utlandet og fulgt med på Bloggerne på nettet. Jeg har pushet Louise til å være med fordi jeg mener hun er Norges beste innen fashion, og det vil jeg Norge skal se. At jeg ble spurt er jo bare en bonus. Hadde aldri trodd jeg skulle være med på Bloggerne, men har hatt det veldig gøy, så håper å være med fremover også, smiler han.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!