DELTAKERNE: Hasse Hope (f.v.). Isabelle Ringnes, Helene Olafsen, Freddy Dos Santos og Svein Østvik utgjør lag Øst. Stian Blipp, Jan-Henrik Børslid, Isabel Blanco, Lothepus og Kristin Gjelsvik er lag Vest.
DELTAKERNE: Hasse Hope (f.v.). Isabelle Ringnes, Helene Olafsen, Freddy Dos Santos og Svein Østvik utgjør lag Øst. Stian Blipp, Jan-Henrik Børslid, Isabel Blanco, Lothepus og Kristin Gjelsvik er lag Vest. Foto: TV 2

Underholdning

Disse skal være med i «Camp Senkveld»

Øst og vest skal kjempe mot hverandre i høstens konkurranse.

Publisert Oppdatert

Torsdag ble det klart hvilke kjendiser som skal være med i den kommende runden av «Camp Senkveld» med «Senkveld»-programlederne Helene Olafsen og Stian Blipp.

Denne gangen møter øst vest i en nervepirrende konkurranse om hvilken landsdel som er best, melder TV 2 i en pressemelding.

Laget fra øst består av Svein Østvik, Isabelle Ringnes, Freddy Dos Santos og Hasse Hope, og vil naturlig nok bli ledet av Helene Olafsen, som selv kommer fra Oppegård.

Deltakerne på vest-laget er Leif Einar «Lothepus» Lothe, Kristin Gjelsvik, Han-Henrik Børslid og Isabel Blanco. Lagleder er selvfølgelig Stian Blipp fra Bergen.

- Stian går rundt i livet med den naturlige selvtilliten det gir å være bergenser. Nå skal han og vestlendingene jekkes ned noen hakk, sier Helene Olafsen i pressemeldingen.

- Jeg gleder meg til å bevise at det er en grunn til at vi fra vest får tyn for at vi er så selvgode og brautende. Svaret er enkelt. Vi har grunn til det, er svaret fra Blipp.

I pressemeldingen kommer det også frem at innspillingen allerede er i gang, og finner sted i skjærgården ved Langesund utenfor Porsgrunn.

Kanalen røper også at deltakerne skal utfordres både til lands og til vanns, og lover blod, svette og tårer.

Den kommende sesongen av «Senkveld» får premiere fredag 6. september. «Camp Senkveld» har vært fast innslag i talkshowet, og skal fortsatt videreføres.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!