Foto: Colourbox

Disse setningene var nok til at forholdet tok slutt

- Hun ga meg bedre oralsex.

Publisert

Tenk etter nå: Finnes det en konkret setning som fikk deg til å miste alt som heter følelser for ekskjæresten din?

Enkelte ord og handlinger fra de man elsker aller mest, kan være hjerteskjærende og helt avgjørende for om et forhold skal fungere eller ikke. 

Dét er det også flere som har tenkt på. Skribent og aktivist Arabelle Sicardi tok til Twitter for stille dette spørsmålet etter en samtale hun hadde med vennen sin. 

Foto: Skjermdump / Twitter

Les også: Slik oppdaget de at de egentlig var «den andre kvinnen» i forholdet

Inspirert av hennes tweet og av Buzzfeed har vi samlet ti av de mest hjerteskjærende hendelsene som folk på nett til å innse at de kanskje ikke hadde funnet sjelevennen sin likevel.

1. «Du er for feminin»

- Vi var på en halloweenfest, og jeg bisto med begge billettene våre. Han fortalte meg at jeg var for feminin og at jeg måtte tone det ned. Jeg gjorde det slutt med han den kvelden, sier @lionl på Twitter.

2. «Jeg giftet meg bare for å få ligge med deg i ny og ne»

Brukeren @wobbly_tiger beskriver sin tidligere ektemann som ubrukelig.

- Jeg giftet meg bare sånn at noen kunne lage mat til meg, vaske hjemmet mitt og som jeg kunne ligge med når jeg føler for det. Slik beskrev min eksmann vårt forhold.

3. «Jeg er flau over deg»

- Jeg vet at jeg sa at jeg ikke turte å introdusere deg for venner fordi jeg er litt sjenert, men sannheten er at jeg er flau over å date ei feit jente, sa eksen til Twitter-brukeren @rawquelicious

Les også: Disse menneskene forklarer hvorfor de var utro mot sin partner

4. «Jeg var ikke motivert»

- «Jeg følte meg ikke motivert» var unnskyldningen jeg fikk servert da jeg fant min daværende kjæreste limt fast i sofaen istedenfor å lete etter en jobb. Den dagen hadde jeg jobbet overtid og kjøpt inn mat for måneden. Det var nok til at jeg gjorde det slutt.

- Sarah, Facebook (Buzzfeed)

5. «Jeg orker ikke at du ligger her og er syk»

- Etter en heftig operasjon fikk jeg en tekstmelding fra min daværende ektemann som lød slik: «Jeg tror du burde være hos foreldrene dine for å bli bedre. Jeg orker ikke at du ligger her og er syk». Vi var gift i 20 år, og nå er vi skilt.

- Carrie, Facebook (Buzzfeed)

6. «Jeg brydde meg bare ikke lenger»

https://giphy.com/gifs/rhoa-real-housewives-of-atlanta-reunion-part-three-3o85fY22WWbY4jEF5S

- Plutselig brydde jeg ikke lenger om han. Jeg savnet han ikke. Jeg begynte å se for meg hvordan livet ville vært uten han. Jeg ble dårlig av å se for meg hvordan livet sammen med han hadde vært. Jeg var bare ikke lykkelig lenger, og ble rett og slett bare kvalm av ekskjæresten min.

- Erinwhoooo, Reddit

7. «Overfladisk og oppmerksomhetssyk'

- Ekskjæresten min fikk cyster i brystene hennes, og måtte fjerne dem for å forhindre at de skulle komme tilbake. Hun fikk sjansen til å få nye bryster som ble dekket av forsikringen. Legene gjorde en fantastisk jobb, og brystene hennes så helt nydelige ut. Hun derimot var misfornøyd med dem og ble sur da folk ikke la merke til at hun hadde ordnet brystene sine. Hun sa: «Jeg vil jo at de skal se store ut!»

Det var da jeg innså at ekskjæresten min var overfladisk og bare ville ha oppmerksomhet. 

- bornagainciv, Reddit

8. «Hva kommer folk til å tenke om deg?»

- «Du kan ikke gå med det antrekket der om vi skal ut sammen. Hva kommer folk til å tenke om deg?» Jeg husker ikke hva jeg gikk med den kvelden, men jeg husker sinnet som boblet innvendig.

- Rihanonne, Twitter

Les også: Det finnes fem stadier av kjærlighet - hvilken tilhører du?

9. «Vi er lykkeligere uten hverandre»

- Jeg fortalte han at begge hadde vært lykkeligere med noen andre. Jeg sa det uten å tenke over det, men begge visste at dette stemte. Det viste seg at han allerede hadde funnet noen fire måneder i forkant uten å si noe til meg.

- TheMeldub, Reddit

10. «52 grunner til at jeg ikke elsker deg»

- På Valentinesdagen hadde jeg lyst å lage en liste på 52 grunner til at jeg elsket kjæresten min. Mens jeg skrev ned listen, innså jeg at jeg ikke hadde så fryktelig mange grunner. Istedenfor kom jeg frem til at jeg egentlig mislikte han. Dette fikk meg til å tenke, og gjøre det slutt dagen etter. Vi hadde vært kjærester i to år.

- courtneyjuliette, Reddit

11. «Selvopptatt og lite empatisk»

- Da jeg åpnet opp til min ekskjæreste om mine psykiske problemer, svarte hun med å si at hun visste det og snudde samtalen om seg selv. Det var nok for meg til å skjønne at hun var selvopptatt og lite empatisk.

- cluelessinseattle1, Reddit

12. «Jeg fikk bedre oralsex fra henne»

- Rett etter at jeg hadde ligget med ekskjæresten min, sa han at kvinnen han hadde ligget med mens vi var sammen ga han bedre oralsex enn meg. Jeg har aldri vært så forbanna i hele mitt liv. 

- Elizabeth, Facebook (Buzzfeed)

Les også: Det finnes fem stadier av kjærlighet - hvilken tilhører du?

Les også: 9 komplimenter gutter elsker å høre

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.