Disse guttene skal være med på Paradise Hotel

- Jeg takler ikke overvektige mennesker, sier en av årets deltakere.

Publisert

Mexico (SIDE2): Vi har møtt de første guttene som skal sjekke inn på Paradise Hotel.

TV3-programmet er i gang med sin åttende sesong og i disse dager sjekker de første gjestene inn på realityhotellet.

Deltakerne kan ikke avsløres med navn og ansikt helt ennå, men her blir du i alle fall litt bedre kjent med tre av Paradise-guttene.

Vi har også møtt noen av jentene som sjekker inn på hotellet i disse dager. De kan du få vite mer om ved å lese her: Dette er årets Paradise-jenter

Gutt (20)
Denne 20-åringen er en populær blogger og forteller at han trives godt i rampelyset.

- Jeg er en person som tar mye plass, men det kommer jeg til å bruke til noe positivt inne på Paradise Hotel. Jeg har en sterk sosial antenne, så jeg tror jeg kommer til å gå godt overens med alle sammen.

Beskriv deg selv med tre ord?
- Karismatisk, løsningsorientert og lykkelig. ¨

Hva er du mest fornøyd med ved deg selv?
- Ansiktet. Jeg bruker pudder og foundation, retter ut håret og sånn. Så jeg er jo litt feminin av meg, men jeg er ikke homofil. Og jeg liker å trene og å være i god form, men jeg trenger ikke å være en bodybuilder.

Hva slags type jenter håper du sjekker inn da?
- Jeg er en puppegutt og jeg er glad i silikonpupper. Og en fin rumpe er bare en bonus.

Hva tenker du om å ha sex på TV?
- Jeg har ikke noe imot å ha sex på TV, så det kan fort skje.

Foto: Silje Bjørnstad (Side2)

Gutt (25)
Deltakeren sier at opplevelsen er den viktigste grunnen til at han søkte på å være med på Paradise Hotel. Han beskriver seg selv som en perfeksjonist.

- Jeg takler for eksempel ikke hår her og der, og alt skal være perfekt. Jeg takler ikke overvektige folk, jeg klarer ikke å være i et forhold med dem i alle fall. De skal jo få melde seg på Paradise Hotel de også, men jeg vil ikke trives å være partner med en som er overvektig. Utseende betyr en veldig stor rolle for meg.

Hva slags type jenter håper du kommer inn på Paradise Hotel?
- Noen med et strålende fint utseende og som har glimt i øynene. Lepper, øyne og hår betyr mye for meg. Jeg håper ikke det kommer inn dumme berter som ikke forstår noe av spillet.

Beskriv deg selv med tre ord?
- Lojal, ærlig og perfeksjonist.

Hva er du mest fornøyd med ved deg selv?
- Jeg er fornøyd med alle kroppsdelene mine, men jeg er nok mest fornøyd med ansiktet mitt. Ellers så er jeg veldig opptatt av trening og trener to ganger daglig sju dager i uka.

Jeg skjønner jo at jeg kanskje ikke får trent like mye inne på Paradise Hotel, men det går greit. Det er jo bare snakk om noen få måneder, så da har jeg resten av livet til å trene meg opp igjen.

Gutt (20)
Den 20 år gamle Paradise-deltakeren beskriver seg selv som en alfahann, han er glad i å skate og 20-åringen drømmer om å flytte til sydligere strøk for å lære seg å surfe.

- Jeg håper det sjekker inn en surfejente, og jeg drømmer om å finne en dame som er med på hva som helst og som er spontan. Jeg vil gjerne ha ei tynn, slank jente med brunt hår som er litt kortere enn meg. Hun trenger ikke å ha store pupper og stor rumpe, bare hun har et fint ansikt og en fin personlighet, forteller deltakeren.
- Jeg håper det ikke sjekker inn sånne bimbojenter som bare er opptatt av sminke og Instagram! legger han til.

Beskriv deg selv med tre ord?
-
Maskulin, spontan og har utstråling.

Kunne du hatt sex på TV?
- For meg så er det bare en fysisk aktivitet og hvis jeg finner den rette jenta som jeg har lyst til å gjøre det med, så gjør jeg det. Jeg føler at det er glemt ett år etter at det er blitt sendt på TV uansett.

Foto: Silje Bjørnstad (Mediehuset Nettavisen)