Foto: Bjørn Wad, TV 2

Disse er med i nye «Bloggerne»

Publisert

(SIDE2): I forrige uke ble det kjent at Sophie Elise Isachsen gir seg i «.Bloggerne».

- Det er med blandede følelser jeg velger å dele denne nyheten med dere. Serien Bloggerne var en del av livet mitt i så mange år, jeg gjorde fem sesonger på rappen og jeg har blitt kjent med mennesker og fått erfaringer jeg aldri ville vært foruten, skrev hun på bloggen.

Ny Side2-blogger med

Nå er besetningen til sjette sesong klar. Flere er ute, noen gjør comeback og ny på laget er Side2-blogger Anne Brith Davidsen.

- Da jeg ble spurt om å være med i «Bloggerne» tok jeg en samtale med mine barn om hva de syntes. Barna syns det var gøy og vi ble alle enige om at dette skulle jeg si ja til. Jeg synes det er et morsomt program og jeg gleder meg veldig til å se denne sesongen på tv samtidig som jeg er spent, sier Anne Brith til Side2.

Hun tenker at hun kommer opp i situasjoner mange kan kjenne seg igjen i.

Norges største blogger

- I et liv som alenemamma til fire barn kommer jeg opp i situasjoner jeg tror mange kan kjenne seg igjen i, som hvor vanskelig det til tider kan være å få hverdagen til å gå rundt med både fritidsaktiviteter og jobb. Jeg byr også på tårer, kjæresteprat, pinlige situasjoner, latter og baking, sier hun.

Anne Brith har i det siste markert seg både med bloggen om at hun startet en debatt etter at hun ba sønnen kaste halloween-snop.

 - Dette var sykt hysterisk og råttent gjort, var en av tilbakemeldingene.

Det fikk henne til å motta mange negative og noen direkte truende tilbakemeldinger.

  - Mye av hetsen kommer fordi jeg er kvinne, sa hun til Side2.

I helgen skrev hun om aldersforskjell i forhold i blogginnlegget «41 år ogforelsket i en 24-åring», og ble Norges største blogger.

SE KLIPP FRA BLOGGERNE I FORRIGE SESONG:

Screen9v2

Disse er med

Marna Haugen Burøe og Ørjan Burøe, Oslo. Ekteparet Marna og Ørjan gjør comeback i «Bloggerne» etter en sesongs opphold. Marna driver bloggen «Komikerfrue», mens Ørjan har sin blogg «Orjanburoe».

SE KLIPP FRA TIDLIGERE SESONG:

Screen9v2

Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen fra Stavanger er inne i sin tredje seong av Bloggerne. I den nye sesongen følger vi henne gjennom graviditet og fødselen av hennes sønn Lucas. Serien følger livet til den populære trebarnsmoren og samboeren Jan. Til daglig driver hun bloggen «Mammatilmichelle» som er en av Norges aller største blogger.

SE KLIPP FRA FORRIGE SESONG:

Screen9v2

Kristine «Krissy» Ullebø fra Førde har drevet bloggen «Krisssy» siden hun var 12 år og er med i sin første sesong av «Bloggerne». Hun har i tillegg instagramkontoen «Kristineullebo» med nesten 700.000 følgere.

Anniken «Annijor» Jørgensen fra Drammen. Driver bloggen «Annijor». I denne sesongen følger vi henne blant annet med på flyttelasset, da hun bestemmer seg for å flytte til Bergen. Hun var med i nettserien «Sweatshop» på Aftenposten.no. Er nå klar for sin første sesong av «Bloggerne».

John Arne Riise og Louise Angelica Riise, Ålesund. Ekteparet John Arne Riise og Louise Angelica Riise er inne i sin andre sesong av «Bloggerne». Louise Angelica Riise blogger, driver butikk/nettbutikk og er aktiv på Instagram. John Arne Riise driver bloggen «johnariise» ved siden av karrieren som fotballspiller.

Tonje Blomseth bor like utenfor Karasjok i Finnmark og driver sin villmarksblogg. I tillegg til bloggen dyrker hun villmarkslivet. Er forfatter og foredragsholder. Er med i sin andre sesong av «Bloggerne».

Anne Brith Davidsen. Anne Brith er Side2-blogger, firebarnsmor og  blogger på «Annebrith.blogg.no». I sin første sesong i «Bloggerne» følger vi henne i en travel hverdag hvor hun i tillegg til å følge opp sine fire barn, prøver å lykkes både i forretninger og kjærlighetslivet.

- Mer ærlige enn noen gang

En som gjør «comeback» i i serien er «Komikerfrue», Marna Haugen Burøe og komiker-ektemannen Ørjan Burøe.

- Etter en liten ammepause er det veldig gøy å være tilbake! Det har vært et travelt år med baby så det var nok fornuftig å ha en pause, men nå passet det fint å få besøk av «Bloggerne» igjen. Denne sesongen har vi mer drama i familielivet, som ikke alltid er en dans på roser, og vi er kanskje mer ærlige enn vi noen gang har vært om problemene våre. Men en og annen vits blir det også såklart, forteller hun.

- Stor ære å få lov å være med

Kristine Ullebø (19) fra Førde har blogget siden hun var 12 år gammel. Dette er hennes første sesong i «Bloggerne».

-Hovedgrunnen til at jeg takket ja til å være med i programmet er fordi det er en helt super måte å få frem en mer «ekte Kristine» enn hva som kommer frem gjennom bare tekst og bilder på bloggen min, og letter litt på sløret om hva seeren får bli med på i den kommende sesongen:

- Seerne får se hvordan jeg avslutter en 13 år lang skolegang med nervepirrende eksamener og russetid, og prosessen hvor jeg flytter fra lille Førde til Oslo for å jobbe som heltidsblogger, sier hun.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!