View this post on Instagram

before the runway 😛 @victoriassecret

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Dette tjener Kendall Jenner på en Instagram-post

Kan kjøpe 12 hus for ett eneste bilde.

Publisert

(SIDE2): Det kommer neppe som et sjokk for noen at både modeller og skuespillere kan tjene store summer på sosiale medier, men akkurat hvor mye toppmodeller som Kendall Jenner kan tjene på én eneste Instagram-post, vil kanskje sjokkere deg litt likevel.

Les også: Slik får du Kendall Jenner sin trendy frisyre

Flere millioner

Det er nettsiden CR Fashion Book som har tatt på seg oppdraget med å undersøke hva de heteste modellene får betalt hver deling, og svaret fikk de ved å prate med Frank Spadafora, direktør for markedsførings- og analyseselskapet D`Marie Archives.

- De heteste modellene nå om dagen er Kendall Jenner, Cara Delevingne og Gigi Hadid. De kan ta mellom 125 000 og 300 000 dollar for én post, sier Spadafora til nettsiden.

300 000 dollar tilsvarer 2,6 millioner norske kroner. Det ser ikke Spadafora noe problem med.

- Om du vil nå publikummet til en supermodell er du nødt til å betale en pris for det, sier han.

Tilsvarer 161 designervesker

For 2,6 millioner kan du fint kjøpe deg et hus på landet i Norge, eller en liten leilighet i hovedstaden Oslo. Om du er USA kan du derimot kjøpe deg hele 12 hus i Detroit for den samme summen, påpeker magasinet Elle.

Du kan også kjøpe hele 161 Givenchy-vesker til 16 000 kroner stykket, eller 400 iPhone 6S Plus. Om du derimot ikke er så opptatt av luksus, kan du  kjøpe deg 173 000 cheeseburgere på Mc Donalds.

Da har vi med andre ord etablert at Kendall Jenner tjener fem ganger mer enn det en gjennomsnittlig nordmann tjener på ett år, kun ved å dele et bilde på Instagram.

Gratulerer med et godt betalt yrke, Kendall!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!