DO-LOKK PROBLEMER: Denne dama fikser ikke åpne do-lokk
DO-LOKK PROBLEMER: Denne dama fikser ikke åpne do-lokk Foto: Getty Images

Underholdning

Gigi Hadid: -Kan ikke dusje hvis dolokket er åpent

- Det er vann på meg og vann i doen. Det er ekkelt.

Publisert Oppdatert

Vi har alle ting vi syntes er ekkelt eller er redde for.

Mange blir helt svette ved synet av edderkopper og småkryp. Noen får frysninger på ryggen av klovner eller hår i dusjen. Det er ganske normalt å ha noe man syntes er veldig ekkelt eller kvalmt. Og selvsagt er det slik for de fleste, uansett om du er en glamorøs Victoria's Secret engel slik Gigi Hadid (23) er.

I et ferskt intervju med W-magazine får modellen spørsmål om hun har en irrasjonell frykt eller noe hun er spesielt redd for. Og Hadid er ikke i tvil:

- Jeg har ingen problemer med edderkopper, høyder eller klovner. Men jeg liker overhodet ikke å gå ut av dusjen dersom dolokket er åpent. Jeg mener, jeg har vann på kroppen, og det er vann i do. Jeg klarer ikke å dusje med dolokket åpent. Jeg garanterer at du nå kommer til å se på doen neste gang, og det kommer til å føles ekkelt hvis det er åpent når du skal dusje.

Dette er et problem som er enkelt å løse, i hvert fall hvis du bor alene.

Gigi Hadid er datter av Mohamed og Yolanda Hadid. Sistenevnte har medvirket i den amerikanske realityserien «The Real House-wives of Beverly Hills». Hadid har gått ned den berømte Victoria's Secret-catwalken tre ganger. Søsteren Bella Hadid (22) er også modell og Victoria's Secret-engel.

LES MER: Gigi Hadid slår tilbake mot bodyshamerne på Twitter

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!